Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Padlólap

Calacatta és Cararra márvány mintás padlólapok

Fehér márvány a luxus és az időtlen elegancia megtestesítője. Az olasz kultúra büszke főszereplője a márvány, mely inspirálja a kortárs tervezőket a mind tágasabbnak ható belső terek kialakításában nagyméretű, márvány hatású padlólapokkal.

A fehér alapszínű Calacatta és Carrara márvány hatású padlólap kollekció tagjainak bármelyikével páratlanul elegáns enteriőr születhet.

E padlólapok fényes, márványlapra megszólalásig hasonlító felülete egy mediterrán kastély elegáns enteriőrjét varázsolja otthonunkba.

A Calacatta és a Carrara fantázianevű fehér márvány egy természetes kő, a Calacatta és Carrara hatású padlólapok pedig digitális technológiával készülő, mázas gres burkolólapok, melyek közül élvágott (retifikált) padlólapokat is találunk. A prémium minőségű élvágásos technikával készülő padlólapok tökéltes harmóniát, tisztaságot varázsolnak otthonunk bármely helysiégébe. E padlóburkolat sajátos romatikát kölcsönöz otthonunknak.

Keros BG Livorno Gris fényes calacatta hatású padlólap

Carrara egy olaszországi város, Toszkána tartományában, a környékén bányászott fehér vagy kék-szürke márványnak köszönheti. A carrarai márványt már az ókori rómaiak is használták, Luna márványnak nevezték. Ez a fehér vagy kékesszürke márvány a szobrászatban és épületdekorációban egyaránt használnak rendkívüli szilárdsága, és fényesre csiszolhatósága miatt. (forrás: wikipedia)

Ezen elvet alapul véve születettek meg a Calacatta és Carrara márványra megszólalásig hasonlító mázas greslapok, melyek a modern építészeti stílusokba hozzák el az eleganciát, az eredeti márványhoz hasonlító mintázattal.

O.G. Marmore Carrara matt, carrara márvány hatású padlólap

A Calacatta és Carrara márvány hatású mázas greslapok a valódi márvánnyal ellentétben nem igényelnek felületkezelést, különleges ápolást, impregnálást, hisz mázas burkolatokról van szó, így könnyedén tisztíhatóak, tisztán tarthatóak, és kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Otthonunk szinte bármely helyiségébe remek választás a calacatta és/vagy carrara márvány hatású padlólap, legyen az a nappali, az étkező, a konyha vagy a fürdőszoba. Időtállósága garantált, hisz a márvány örök, időtlen, és mindig a minőséget, az igényességet és az eleganciát képviseli, jelen esetben design-jának, és gres anyagának köszönhetően.

O.G. Marmore Carrara matt, carrara márvány hatású padlólap

 

Keros BG Livorno Cubik Gris fényes csempe

Read previous post:
Színek, stílus és elegancia metro csempékkel

A modern lakberendezés manapság igen kedvelt elemei a klasszikusnak számító metro csempék. Ha magával ragadja a modern nagyvárosi-, metro stílus,...

Close