Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

HTB zuhanyfalak és kádparaván

Fürdőkád vagy a zuhanykabin az ideális a fürdőszobába? Ebben a kérésben kívülálló nem hozhat döntést, mindenki saját maga, és családja igényei szerint választ. Ám létezik megoldás akkor is, ha ha az egyik családtag zuhanyozni szeret inkább, más pedig inkább a kádban elnyújtózva fürödni. 

Ha a fürdőkádat részesíti előnyben, akkor is jólesik egy-egy frissítő zuhany, főleg reggelente, amikor is – valljuk be – minden perc számít.

HTP Sidari kádparaván

Ha szeretnénk kényelmesen zuhanyozni és fürödni is otthonunkban, a fürdőkádhoz érdemes kádparavánt is beszerelni. A felhőtlen zuhanyozás élménye garantált, hisz nem fog úszni az egész fürdőszoba a kádban történő zuhanyzástól. A HTB Sidari  kádparaván csíkos design-jával pedig feldobja a fürdőszobát.

Ha a zuhanykabinra szavazunk, akár kicsi, akár kifejezetten tágas fürdőszobába keresünk megoldást, talán a legjobb – és lehet, hogy a legköltséghatékonyabb – a walk-in zuhanyzó kialakítása. Design szempontból is a legjobb választás, hisz garantáltan modern enteriőrt teremt. A walk-in zuhanyzó egyszerű, letisztult, és rendkívül kényelmes használatot tesz lehetővé, még a zuhanytálcára sem kell fellépni, hisz a walk-in zuhanyzók zuhanytálca nélkül értendők, a padlóösszefolyó biztosítja a vízelvezetést. Az sem utolsó szempont, hogy használat közben nem vagyunk bezárva egy kis “kalitkába”, hanem szabadon élvezhetjük a frissítő zuhany hatását.

Walk-in zuhanyzót kialakíthatunk úgy is, hogy egyáltalán nem használunk zuhanyfalat, ez a legtágasabb, legkényelmesebb megoldás – amihez tágas fürdőszoba szükségeltetik.

Kisebb fürdőszoba esetén azonban szükségessé válik egy válaszfal elem, azaz egy zuhanyfal, ami például a mosdótól, wc-től, vagy egyéb fürdőszobai kelléktől elválasztja a zuhanyzót, hogy ne vizezzük össze zuhanyzás közben ezeket az eszközöket, berendezési tárgyakat.

A HTB Zadar zuhanyfalak kiváló walk-in zuhanyzó kialakítási megoldást kínálnak. 100, vagy 120 cm-es méretben kapahatóak, így megfelelő védelmet nyújtanak a környezetnek a víz ellen, egy felnőtt zuhanyozása esetén is.

E zuhanyfalak természetesen zuhanytálcával is szerelhetőek.

A walk-in zuhanyzóknál használt zuhanyfalak óriási előnye, hogy fixen kerülnek beépítésre, nincsen kopó alkatrész, így a meghibásodás valószínűtlen.

HTB Zadar zuhanyfalak jellemzői:

HTB Zadar Walk-in zuhanyfal

  • 6 mm-es átlátszó biztonsági üveg
  • fényes króm profilok
  • a tartókonzol tetszőleges méretre állítható, 100 cm méretű pl. min: 75 cm – max: 100 cm
  • 115 cm hosszúságú stabilizátor rúddal
  • forgatható: jobbos vagy balos irányba
  • 190 cm a teljes magasság (stabilizátor rúddal 193 cm)

Kényelmes, szabad zuhanyzás a walk-in zuhanyzóban garantált a Zadar zuhanykabinokkal, a felhőtlen kádban zuhanyzás pedig például a Sidari kádparavánnal. Zuhanyfalat kisebb fürdőszobában is alkalmazhatunk, és ezzel egy különleges, modern eleganciát sugárzó fürdőszobai összkép alakul ki otthonunkban.

Read previous post:
Roto tetőtéri ablakok

A jó tetőtéri ablakot nem csak design, hanem sokkal inkább a praktikum, valamint a műszaki tulajdonságok összessége adja. A tetőterekben...

Close