Konyha

Grohe Eurocube – stílus, funkcionalitás és elegancia a konyhában

Az esztétikai vonzerő és a funkcionalitás tökéletes kombinációját kapjuk a Grohe Eurocube konyhai csaptelepeivel. Stílusos, elegáns megjelenés, modern design, amit a kényelmes és sokoldalú használat csak tovább fokoz.

Napjaink kozmopolita konyháiba tökéletesen illeszkednek a Grohe Eurocube konyhai csaptelepek. A letisztult, lineáris vonalaival négyszögletes formát csempész az összképbe, a szembeötlő kivágás a csaptelepkaron pedig tovább fokozza a belsőépítészeti vonzerőt.

A Grohe Eurocube konyhai csaptelepek két változatban kaphatók. Az Eurocube Professional konyhai csaptelep 360°-ban elforgatható professzionális szórófejjel rendelkezik, valamint az Eurocube félprofesszionális egykaros mosogatócsaptelepet is választhatjuk, a döntésben főként pénztárcánk lesz a befolyásoló.

Technolgógia:
– az Eurocube konyhai csaptelepek GROHE SilkMove technológiával ellátottak, mely a vízhőmérséklet és vízmennyiség  kényelmes és precíz szabályozásáért felelős.
GROHE StarLight fényes króm felület, amelynek köszönhetően a csaptelep ellenáll a szennyeződésnek és a rozsdásodásnak, valamint kihangsúlyozza a minimalista formát.

GROHE Eurocube Professional konyhai csaptelep mindennel rendelkezik, ami egy konyhában egy mosogató csapteleptől elvárható:  
– spirállal rögzített, profi zuhanyfej,
– 360°-os elforgatható professzionális szórófej,
– polírozostt fényes króm felület
– finom vízsugár és az erős zuhanysugár között egyetlen gombnyomással történő átváltás az edények feltöltésének vagy mosásának a megkönnytésére, vagy a munkafelület könnyű tisztításáért.
– GROHE professzionális zuhany – rugóval rögzített a nagy mozgástér érdekében
– Magas kifolyó – ideális a konyhai munkához

Grohe Eurocube egykaros mosogatócsaptelep estében is a két vezető technológiára alapoznak:

– GROHE SilkMove a vízsugár kényelmes és precíz szabályozásáért, valamint

– a GROHE StarLight felület, amely ellenáll a szennyeződésnek és a rozsdásodásnak, valamint kihangsúlyozza a minimalista formát.

Innovatív dizáj, és tökéletes funkcionalitás figyelhető meg a GROHE Eurocube konyhai csaptelepekben, mely megteremti a konyhájában az ideális és egyszerűen nagyszerű vízhasználatot.

Read previous post:
Miért fontos a gyepszellőztetés a szép pázsit érdekében?

A szakszerű fűnyírás mellett a gyepszellőztetésnek, talajlazításnak jelentős szerepe van szép gyep kialakításában. A gyepet azért szükséges időnként szellőztetni, hogy...

Close