Beltér Burkolat Laminált padló

Varázsoljuk újjá a laminált padlót

Szeretné karácsonyra újjá varázsolni a laminált padlót? Van megoldás! A laminált padlót újjá varázsolhatjuk a HG tiszító, és/vagy fényezőszerek használatával.

A laminált padló egy nagyon könnyen kezelhető padlótípus. Tisztítása egyszerű, portlanítás, nedves mop-ot feltölrlés elegendő neki. Igen ám, de sajnos előfordul, hogy makacsabb szennyeződésekkal van dolgunk, vagy szeretnénk felújítani, felfrissíteni, fényesíteni a régebbi laminált padlónkat.

Tisztítás

A HG, Lamináltpadló Fényező-Tisztító egy kellemesen friss illatú felmosószer-koncentrátum, amely helyreállítja a csillogást, biztonságos és gyors tisztítására szolgál. Oldjon fel 50 ml (fél kupak) terméket fél vödör (5 l) langyos vízben. Ezt követően tisztítsa meg a padlót kicsavart felmosó fejjel vagy felmosóronggyal, rendszeresen leöblítve azt a tisztító oldatban. A padlót nem szükséges leöblíteni vagy szárazra törölni, hagyja egyszerűen megszáradni. Rendkívül gazdaságos, hisz 1 liter 20 felmosáshoz elegendő!

Fényezés

A HG, Lamináltpadló fényező rendkívül erős védőréteget képez, megvédve a laminált padló felső rétegét az elhasználódás, a karcolás és az egyéb károsodások ellen. Csúszásgátló hatást biztosít. A HG lamináltpadló fényező egy könnyen felvihető folyékony polimer emulzió, amely száradást követően fényes, ultra vékony, ám rendkívül erős védőréteget képez, megvédve a laminált padló felső rétegét az elhasználódás, a karcolás és az egyéb károsodások ellen. A termék ezenkívül elfedi a homályossá vált felületeket és csúszásgátló hatást biztosít. Öntsön a hígítatlan folyadékból egy kis mennyiséget a padlóra, majd egy viaszfelhordó szivacs segítségével vékonyan, egyenletesen, egy irányba oszlassa el. Száradást követően az első rétegre merőlegesen felvihet egy második réteget is. 1 liter rétegenként körülbelül 60 m2 padlófelület fényezésére elegendő.

Erős tisztítás

Ha makacs szennyeződésekkel kell elbánni a laminált padlón, akkor a HG Laminált padlóhoz kifejlesztett Erős Tisztítószert ajánljuk. Nagy hatóerejű tisztítószer, amely biztonságosan és hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket, a zsírt és a korábban esetlegesen felvitt utólagos védőrétegeket valamennyi típusú lamináltpadlóról. Oldjon fel 1 liter terméket fél vödör (5 l) langyos vízben, majd egy alaposan kicsavart felmosórongy vagy felmosó fej segítségével vigye fel a felületre, miközben a tisztítóeszközt rendszeresen belemártja az oldatba. A padlót nem szükséges leöblíteni, vagy szárazra törölni, hagyja egyszerűen megszáradni.

Read previous post:
Karácsonyi hangulat, biztonságosan

A karácsony az év legszebb ünnepe. Az adventi időszak szépsége, otthonunk feldíszítése a karácsonyi várakozás alkalmával szinte mindannyiunk év végi...

Close