Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Vidámság és elegancia a fürdőszobában

Garantáltan egyedi és különleges fürdőszobája lehet a Zalakerámia Momenti burkolat kollekció használatával. Színei a fehér és a türkíz, melyet egyedi mintázatú dekorcsempéi tesznek igazán jó hangulatúvá.

A Momenti csempe kollekció megalapozza a fürdőszoba vidám, jó hangulatát. A különleges burkolat textúra, az élénk türkiz szín, valamint a dekorelemek mintázata életvidám, fiatalos környezetet teremt.

A Momenti csempék kétféle színárnyalatban készülnek, ami a fehér és a türkiz, melyeket dekorelemek egészítenek ki. A dekorcsempe és a listello vidám mintázatában a türkiz dominál a fehér alapon. Barátságos, ám egyben elegáns és vidám hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

E termékcsalád csempéi méretükkel is maximálisan követik a mai trendeket, 25,2*40,2 cm-es méretben készülnek.

A dekorelemek barátságos, virágmintás dekorcsempéből, és 25,2*6 cm-es listelloból (dekorcsík) állnak. E dekorok használata egy-egy falon, falrészen igazán modern ízlésvilágról árulkodnak.

A Zalakerámia Momenti kollekcióval exkluzív megjelenésű burkolatokat alakíthatunk ki otthonunkban, különleges textúrájával és színvilágával pedig vidám elegancia költözik a fürdőszobába.

 

More in Burkolat, Csempe, Fürdőkád, zuhanykabin, Fürdőszoba
Top 5 burkolat trend

Óriási méretű padlólapok, márvány hatású belső terek a modern lakberendezési trendek vezető design megoldásai. Ezek mellett egyre nagyobb szerepet kapnak...

Close