Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Frissítően modern fürdőszobai csaptelepek

Modern dizájn és frissítően minőségi termékek jellemzik a Hansgrohe csaptelep gyártást. Ékes bizonyítéka a MySport csaptelep kollekció, mely életteli design-jával a modern fürdőszobák gyöngyszeme lehet.

Letisztult megjelenés jellemzi a Hansgrohe MySport csaptelepeket. Könnyed kényelemmel használható egykaros csaptelepek, energikus ívekkel, és intelligens működéssel, egyszerű, szokványos beszerelési móddal.

Az energiatakarékosság jegyében a MySport csaptelepek Hansgrohe EcoSmart átfolyáskorlátozó perlátorral szereltek, melyek AirPower technológiának köszönhetően levegővel dúsítják a vizet, így a vízcseppek hatásra nagyobbak, ugyanakkor könnyedebbek lesznek. Állítható hőfokkorlátozó teszi gyermekek számára is kényelmesen és biztonságosan használhatóvá.

A MySport csaptelepek igazi ComfortZone termékek. Hisz ha nem csak kézmosásra használunk egy csaptelepet, fontos a kifolyó és a mosdó közötti szabad tér. 

E kollekcióban egykaros mosdó csaptelepek különböző magassággal választhatóak, valamint szintén egykaros kádtöltő csaptelep, és zuhanycsaptelep is tartozik a termékcsaládhoz. Az igazán modern design-t keresőknek ajánluk a MySport egykaros falsík alatti kád, vagy zuhanycsaptelepet.

A Hansgrohe magasra helyezte a mércét: kizárólag kiváló minőségű és ivóvízhez alkalmas anyagokat használnak, amelyeket tartós teszteknek vetnek alá. A Hansgrohe saját, szigorú irányelvei, valamint a független intézetek által végzett rendszeres tesztek garantálják a tartós elégedettséget.

Bízza magát biztonságos, stabil és tartós Hansgorhe csaptelepekre, amelyek hosszú élettartamra készültek, ahogy a Hansgrohe MySport csaptelep kollekció is.

 

Read previous post:
Vidámság és elegancia a fürdőszobában

Garantáltan egyedi és különleges fürdőszobája lehet a Zalakerámia Momenti burkolat kollekció használatával. Színei a fehér és a türkíz, melyet egyedi...

Close