Beltér Burkolat Konyha Otthon, lakás

Zalakerámia Carneval kollekció megújulva – Pazar konyhai dekorok

A Zalakerámia Carneval csempe és padlólap család már régóta jól ismert a nagyszerű variálhatóságáról. Az egyszínű fal- és padlóburkolók számtalan stílusú és méretű dekorelemmel egészültek ki. Most a megújult Carneval termékcsalád ismét tud újat mutatni a változatosság tekintetében.

A Carneval kollekció kibővült választéka a konyhai dekorcsempék területén kivételes. A konkrétan e témában készülő termékek választéka elég szűkös a hidegburkolatok piacán. De erre a problémára önmagában a Carneval termékcsalád bámulatos választ képes adni.

enterior-20160422-web-25A Cernaval konyhai dekorcsempéket nemcsak hogy gazdag mintaválaszték jellemzi, egy témát is többféle stílusban prezentál számunkra.

A Carneval konyhai dekorcsempék között éppúgy találhatunk gyermekes családok számára szimpatikusabb vidám, bohókás darabokat, mint akár az egészen felnőttes, letisztult stílusú konyhákba tökéletesen illeszkedő dekorokat.

A Caffe, Mokka és Presso dekorcsempék mind a napindításhoz nélkülözhetetlen kávé témakört elevenítik meg. A kávébab és az ínycsiklandó lefőtt kávé képével könnyebben vághatunk neki a napi teendőknek.

albero-2Arról, hogy reggel az étvágyunk is megjöjjön, a Muffin és Croissant dekorcsempék gondoskodnak. A gyermekek kedvencévé pedig minden bizonnyal a Bögre dekor válhat.

A Carneval család Aroma, Gourmet, Piccante és Zanzibar dekorcsempéi mind az érzékeinkre oly nagymértékben ható fűszereket jelenítik meg. A változatos méret és mintavilág mindenki elképzelésének megfelelő variációról gondoskodik.

A gyümölcsök szerelmeseinek sem kell lemondaniuk az általuk oly kedvesnek tartott látványról. A Lemonade, Strawberries és Watermelon fantázanevű darabok egységes, 25 cm*50 cm-es méretben gazdagítják a konyha megjelenését a citrom, eper és görögdinnye motívumok segítségével.

Akik felnőttes vizekre eveznének a konyha berendezésekor, azoknak sem kell csalódniuk a Carneval termékcsalád dekorcsempéivel. A Barrique és a Cocktail termékek mind a nagykorúak által kedvelt italokat viszik be a konyha falfelüeleteire.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

Read previous post:
Zalakerámia Carneval kollekció megújulva – Cementlapok hangulata

A Zalakerámia Carneval csempe és padlólap család már régóta jól ismert a nagyszerű variálhatóságáról. Az egyszínű fal- és padlóburkolók számtalan...

Close