Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Zalakerámia Carneval kollekció megújulva – Cementlapok hangulata

A Zalakerámia Carneval csempe és padlólap család már régóta jól ismert a nagyszerű variálhatóságáról. Az egyszínű fal- és padlóburkolók számtalan stílusú és méretű dekorelemmel egészültek ki. Most a megújult Carneval termékcsalád ismét tud újat mutatni a változatosság tekintetében.

A Carneval kollekció új elmei között vannak a régi idők cementlapjai által ihletett termékek. Két darab csempe (ZBD 53057, ZBD 53058), egy padlólap (ZGD 32121) és egy dekorcsempe (ZBD 62021) teszi teljessé a repertoárt az e stílus kedvelői számára.

architect-carneval-6A Zalakerámia részéről mindenképpen jó döntés volt a régi idők cementlapjait megidéző termékek megalkotása, hiszen ez a látvány a legtöbb emberben az otthonosság és az időtlenség érzetét kelti.

A mai igényekhez igazított árnyalatok és elrendezés teszik igazán vonzóvá ezeket a csempéket és padlólapokat. A Carneval kollekció ezen csempéinek mérete 20 cm*50 cm. A padlólapé 30 cm*30 cm, míg a dekorcsempe 20 cm*60 cm-es. Az összes termékre egyaránt igaz, hogy a teljes felületük apróbb négyzetekre van felosztva. Ez a megoldás rendkívül látványos burkolatot biztosít.

zbd-53057-entA Carneval termékcsalád ezt a stílust képviselő elemei konyha és fürdőszoba burkolataként egyaránt megállják a helyüket. Ez az egyszerre rusztikus és mégis szépséggel teletöltött hangulat otthonunk bármely helyiségében képes ránk pozitív hatást gyakorolni.

A két csempe teljesen eltérő színvilággal készül. A ZBD 53057-es számú uralkodó árnyalatai a nem túl erőteljes kékek és zöldek. Ez a felület inkább a bájosan üde irányt képviseli. Ezzel szemben a ZBD 53058-as számú falburkoló a lendületes színkavalkád képviselője. Karakteres, határozottan lendületes falfelületeket hozhatunk létre a segítségével.

A Carneval kollekció cementlapok ihlette termékeiben tökéletesen ötvöződnek a hagyományok és a modern vívmányok. Ez teszi őket igazán egyedivé, jó értelemben véve különbözővé.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

Read previous post:
Hogyan varázsoljuk otthonossá a vendég fürdőszobát?

Ha rokonaink, barátaink rövidebb, vagy akár hosszabb időt töltenek otthonunkban, szeretnénk ha elégedetten távoznának, és szívesen visszatérnének hozzánk. A pozitív...

Close