Beltér Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Kirakós felnőtteknek – Zalakerámia Spektrum csempe kollekció

Egyféle méret, tízféle árnyalat. Röviden így lehetne összefoglalni a Zalakerámia Spektrum falburkoló család főbb tulajdonságait. De pont ez az a kombináció, ami varázslatos lehetőséget tartogat magában a variációk tekintetében.

A Zalakerámia Spektrum csempék színválasztéka igen gazdag. Fehér, kétféle szürke, háromféle bézs, továbbá sárga, narancs, kék és zöld árnyalatok is elérhetőek. Minden csempére igaz a matt felület, és pasztell szín. Ezek a kis telítettségű árnyalatok kerülik a hivalkodást, de mégis tartalmazzák az adott színhez kapcsolódó, a hangulatunkra hatással lévő kisugárzást.

zalakeramia-keramia-burkolatok-projekt-1A Spektrum falburkolók mindegyike egyforma, 20 cm*20 cm-es méretben készül. Tehát mindegyikük szabályos négyszög alaprajzú. Ez az, aminek köszönhetően a tervezéskor igazi játékba kezdhetünk.

A változatos színek segítségével akár horizontális, akár vertikális irányban variálhatjuk az árnyalatokat. Ha ez még kevés, akár élére állítva is használhatjuk a csempéket a burkoláskor. Ezzel a megoldással már egyszínű verzióban is látványos felületet alakíthatunk ki.

De itt még mindig nem kell megállnunk. Akár sormintákat, vagy egyedi alakzatokat is létrehozhatunk a színek és az egyező csempeméret segítségével. Tervezhetünk katonás rendbe szervezett felületet, vagy akár minden rendszert nélkülöző, teljesen véletlenszerű elrendezést is alkothatunk a Spektrum kollekcióval.

A Zalakerámia Spektrum csempékkel visszafogott felületeket is kialakíthatunk. Ha csak két harmonizáló színt kombinálunk, elegáns hidegburkolatot is létre hozhatunk. A Spektrum termékek többet rejtenek magukban, mint azt elsőre gondolnánk.

CSE1704CSE1703

CSE1702

CSE1701

 

 

 

 

 

A Spektrum termékcsalád konyha és fürdőszoba falburkolataként egyaránt megállja a helyét. Akár óvodák vagy bölcsődék gyermekek számára szánt mosdóiba is nagyszerű megoldást kínálnak. Hiszen a kollekció által kínált játékosság ezeken a helyeken remekül kiaknázható.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

Read previous post:
Varázsoljunk tengerparti hangulatot fürdőszobánkba

Bár már beköszöntött az esős, hűvös időjárás, de ez nem állhat az utunkba, hogy megidézzük a napfényt az otthonunkban. A...

Close