Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Varázsoljunk tengerparti hangulatot fürdőszobánkba

Bár már beköszöntött az esős, hűvös időjárás, de ez nem állhat az utunkba, hogy megidézzük a napfényt az otthonunkban. A homokos tengerparti strandok nyugtató, ugyanakkor felvillanyozó hatását bárki becsempészheti a fürdőszobába néhány szempontot szem előtt tartva.

A tengerparti stílus igen népszerű a fürdőszobák berendezésekor, felidézik az emberben a nyaralásokkal társítható kellemes élményeket és emlékeket. A víz tisztaságát, a levegő frissességét, a napsugarak testre és lélekre egyaránt jótékonyan ható melengető simogatását.

easyA strandok hangulatát idéző fürdőszobában a színválasztást a víz és a homok határozza meg. Ezen elemek szerepeltetése az árnyalatok kiválasztásakor segít a vágyott hangulat megteremtésében. A tenger kékes, zöldes színei, a homok bézs árnyalatai a legjobb választást jelentik a tengerparti stílus tervezésekor.

A fehér gyönyörű kiegészítést ad a tengerpart árnyalataihoz. A fehér falfelületek tisztaságukkal amellett, hogy esztétikus hátteret biztosítanak a teltebb színekhez, segítenek is kiemelni azok szépségét.

A padló tervezésekor akár fahatású termékekben is gondolkodhatunk. Hiszen ezek természetességükkel kiváló alapot nyújthatnak a strandok ihlette pihentető hangulathoz.

zbk-62002-entMinden fürdőszobának szüksége van egy nagy tükörre. A tengerparti hatású enteriőrben egy egyszerű megjelenésű tükörrel teret engedhetünk a kreativitásunknak. Akár a saját magunk által gyűjtött kagylókkal, kövekkel egyedi és a hangulathoz illő dekorációt készíthetünk rá.

A tengerparti fürdőszobában kimondottan szerencsés lehet a zárt szekrények elhelyezése mellett néhány nyitott polc felszerelése is. Itt látványos és dekoratív módon helyezhetünk el tengerrel kapcsolatos relikviákat, csecsebecséket.

A tökéletes harmónia jegyében a legapróbb kiegészítőknél is figyeljünk a színek kiválasztására. Pihe-puha bézs, vagy szelíd kék árnyalatú törülközőkkel, vagy egy a témához illő zuhanyfüggönnyel tehetjük teljessé az idillt.

Read previous post:
Épített zuhanyzó – a fürdőszoba ékköve II.

Az épített zuhanyzók elterjedése lehetővé teszi a tökéletes álomfürdőszobák kialakítást, hiszen alaprajzuk, méretük és küllemük is száz százalékban a tulajdonos...

Close