Beltér Fürdőszoba Fűtés Otthon, lakás

Fürdőszobai radiátor – több mint fűtőtest

A fürdőszoba megfelelő fűtése kiemelten fontos, hiszen a fürdés, zuhanyzás után a megfázás esélye megnőne egy hideg helyiségben. A fürdőszobai radiátorok hivatottak megoldást nyújtani e problémára, azonban ennél többet is képesek kínálni számunkra.

Ezek a radiátorok képezzék akár a fűtési rendszer részét, vagy legyenek ellátva önálló elektromos energiaforrással, az alapvető funkciójukon túl egyéb szerepet is ellátnak. A speciális, csövekből kialakított forma egy nagyszerű lehetőséget kínál a törölközők szárítására és melegen tartására. A tisztálkodás befejezése összehasonlíthatatlanul jobb érzés egy a helyiségénél magasabb hőmérsékletű törölköző ölelésében.

TLR0165Szintén ez a csövekből kiképzett forma teszi a fürdőszobai radiátorok megjelenését a hagyományos típusoktól eltérővé, újszerűvé. Könnyed és légies hatást keltenek, távol áll tőlük bármiféle robusztus benyomás. Vékony alakjuknak köszönhetően mintha nem is foglalnának helyet.

A tervezők művészi szintre emelték egy-egy fürdőszobai radiátor szépségét. Bár a hagyományos négyszögletes alapú, vízszintes sávokkal ellátott kialakítás a legelterjedtebb, de egyedi termékek közül is válogathatunk.

26639Kivételes szépségű fürdőszobai radiátorokkal gazdagíthatjuk otthonunk egészét. Akár olyan letisztult, különleges vonalvezetésű terméket is választhatunk, mely sokkal inkább egy dísztárgy benyomását kelti, semmint egy fűtőtestét.

A modern fürdőszobai radiátorok között egészen újszerű elrendezésű termékeket is találhatunk. Jó példa erre a falsíkra merőlegesen felszerelhető radiátor. Ez a hagyományos, falsíkkal párhuzamos fürdőszobai radiátorokkal szemben térelválasztó feladatot is képes ellátni.

A fürdőszobai radiátorok nagy része fehér és króm színben készül. De egyes gyártók lehetőséget kínálnak, hogy – felár ellenében – bármilyen árnyalatban kivitelezik az általunk választott terméket. Így az a fürdőszoba maximálisan harmonikus részévé válhat a radiátor.

Read previous post:
Kirakós felnőtteknek – Zalakerámia Spektrum csempe kollekció

Egyféle méret, tízféle árnyalat. Röviden így lehetne összefoglalni a Zalakerámia Spektrum falburkoló család főbb tulajdonságait. De pont ez az a...

Close