Egyéb Otthon, lakás

Az év színe 2022. – Breezway (Behr)

Minden évben beszámolunk a Pantone mellett a másik legnagyobb festékgyártó cég, a Behr által megválasztott “color of the year”, azaz az év színéről. A BEHR® által választott 2022. év színe, a Breezeway MQ3-21 a hűvösség és a béke érzését kelti.

A Breezeway MQ3-21 egy ezüstös zöld árnyalat, hűvös felhanggal. A színt a sós strandok partján található, természetesen lenyűgöző tengeri üveg ihlette.

2022-re tekintve vágyunk a megújulás érzésére, és új hobbik, vagy kalandok felfedezésére, amelyek izgatnak bennünket. A Breezeway MQ3-21 a hűvösség és a béke érzését kelti, miközben a továbblépés és az újonnan felfedezett szenvedélyek vágyát jelzi.

A Behr évről évre közzé teszi a szín trend palettáját. A BEHR® Color Trends 2022. paletta egy 20 színből álló kollekció, mely nyugtató árnyalatokból és melegebb tónusokból áll, beleértve a Whisper White HDC-MD-08 időtlenségét és a Perfect Penny S180-6 merész terrakotta vörösét.

A Breezeway mellett a 2022. évi paletta 20 színe arra inspirál bennünket, hogy reményteli jegyekkel vágjunk bele az új évbe, miközben az otthont egy végső oázisként állítjuk a középpontba.

forrás: behr.com

Inspiráció

Read previous post:
Az év színe 2022. – Very Peri (Pantone)

Mint már megszokhattuk, minden évben megjelenik a Pantone által választott év színe, ami a lakberendezésre éppúgy hatalmas hatással van, mint...

Close