Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Biztonság és páratlan zuhanyélmény otthonunkban

A megújult GROHE Euphoria zuhanyrendszerek maximálisan újjávarázsolják a fürdőszobát, nemcsak design tekintetében, hanem a legmodernebb biztonsági rendszerrel ruházzák fel a zuhanyzást. A zuhany gyorsan és problémamentesen felszerelhető, ezért felújításokhoz is ideális választás.

A GROHE Euphoria zuhanykollekció minden tagja a napjaink letisztult stílusú, modern fürdőszobáival harmonizáló, megújult külsőt kapott. A család minden tagjának képes kielégíteni igényeit, valamint kiemelkedő biztonsági funkciók egész sorát vonultatja fel. Az Euphoria zuhanyrendszerek a Grohtherm CoolTouch termosztátnak köszönhetően megakadályozza a termosztát felületeinek túlzott átforrósodását, nehogy megégesse magát, aki hozzáér.

GROHE Euphoria Cosmopolitan kézi zuhany

Az Euphoria zuhanyrendszerek zuhanyvezérlője lehetővé teszi a vízsugár erősségének, hőmérsékletének, sőt, még a szórásmintának a könnyed beállítását, valamint az egyszerű váltást tesz lehetővé a kézi vagy a fejzuhany funkciói között.

Egy gombnyomással válthat a nyári eső frissítő érzésének lágy zuhataga, vagy az erős masszírozó vízsugár között egy-egy fárasztó nap után. Ám ha egyszerre szeretné a fej-, és a kézizuhanyt használni, az Euphoria SmartControllal ezt is megteheti!

Hallott már olyan zuhanyrendszerről, ahol “Pause” gombbal megállíthatja, majd újra elindíthatja a zuhanyt? A GROHE Euphoria zuhanyrendszereivel ezt is megteheti! Egy gombnyomás, és szünetel a vízáramlás, majd egy újabb gombnyomásra elindul a korábbi beállítással! Egyszerű, kényelmes és takarékos zuhany megoldás, az Ön otthonában is.

GROHE Euphoria fejzuhany

A GROHE Euphoria SmartControll minden fürdőszobához tökéletesen illeszkedik. Választható lekerekített, vagy szögletes fejzuhannyal, és a kisebb zuhanyzókba pedig akár falsík mögötti rendszerrel is beépíthető, hogy még több hely maradjon az élvezetes tusoláshoz.

Modern design, kényelmes és biztonságos zuhanyozás a GROHE Euphoria zuhanyrendszerekkel.

Read previous post:
Az év színe 2022. – Breezway (Behr)

Minden évben beszámolunk a Pantone mellett a másik legnagyobb festékgyártó cég, a Behr által megválasztott “color of the year”, azaz...

Close