Egyéb Otthon, lakás

Az év színe 2023. – Blank Canvas (Behr)

Minden évben beszámolunk a Pantone mellett a másik legnagyobb festékgyártó cég, a Behr által megválasztott “color of the year”, azaz az év színéről. A BEHR® által választott 2023. év színét az „üres vászon” inspirálta.

A BEHR® által 2023. évre választott szín a Breezeway MQ3-21, mely a hűvösség és a béke érzését kelti, miközben a továbblépés és az újonnan felfedezett szenvedélyek vágyát jelzi.

Míg a Pantone Intézet egy kifejezetten élénk, lüktető színt választott a Viva Magenta színnel, a Behr megközelítése egészen más, a nyugalom, az újrakezdés inspirálta.

A BEHR® 2023. év színe a Blank Canvas DC-003, azaz az üres vászon törtfehér színe, mellyel az újrakezdésre, a tiszta lapra emlékeztet.
„Az üres vászon tiszta lapot kínál, ami lehetővé teszi az egyéniség és a kreativitás szabad áramlását” – mondta Erika Woelfel, a Behr szín- és kreatív szolgáltatásokért felelős alelnöke.

„A fehér festékszínek a legkeresettebbek. A sok választási lehetőség miatt azt akartuk kiemelni, amelyikről úgy gondoljuk, hogy a legsokoldalúbb, és valóban a tökéletes fehér árnyalat minden projekthez.”
„Az inspirált megújuláson, a pozitivitáson és a nyugalom érzetén kívül az üres vászon mindig jó választás, akár egy DIY szemléletű háztulajdonos, akár egy professzionális festő választja.” – mondta Jodi Allen, a BEHR® globális marketingigazgatója.

A fehér bármilyen stílusú otthon alapja lehet. Lehet a vágyunk egy klasszikus stílusú berendezés, lehet a vágyunk egy ultramodern milliő, a fehér tökéletes alapszínt nyújt otthonunk stílusához, berendezéséhez.

Inspiráció:

Read previous post:
Az év színe 2023. – Viva Magenta (Pantone)

Mindig izgalmas, amikor megérkezik a következő év színe a Pantone Intézettől. 2023. színe a Viva Magenta lett, ami egy bíborvörös...

Close