Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Egyszerű és nagyszerű: JIKA Riga acéllemez fürdőkádak

Egy szép és kényelmes kádban bármikor ellazulhat és megpihenhet egy-egy fárasztó nap után. Ám ha viszonylag kicsi a fürdőszoba, jól meg kell gondolni, milyen kádat is választ. A JIKA Riga acéllemez kádak nagy előnye, hogy kisebb méretekben elérhető, ám mégis tágas kialakítású, modern design-al rendelkezik.

Tehát a JIKA Riga egyenes acéllemez fürdőkádak legnagyobb előnye, hogy viszonylag kis helyen is elférnek, e mellett viszont tágas kialakítással rendelkeznek. Stílusos és helytakarékos megoldást nyújtanak kisebb fürdőszobájába.

Az akril után második legnépszerűbb fürdőkád anyagtípus az acéllemez. A kád színét a lemezt borító zománc adja, ami rendkívül ellenállóvá teszi a karcokkal, foltokkal, kopásokkal és vegyszerekkel szemben.

A JIKA Riga egyenes acéllemez fürdőkádak a legkíválóbb acélból készülnek, rendkívül tartós és megbízható fürdőkádat szolgáltatva minden fürdőszobába.

A JIKA Riga egyenes fürdőkádakat klasszikus, egyenes, szögletes formavilág jellemzi, modern kisugárzással. Magasfényű fehér zománccal ellátott, rendkívül tartós, kopás-, és karcállól felület jellemzi, mely egyszerűen tisztítható, tisztán tartható.

140 cm-től 170 cm hosszúságban elérhető, 70 cm szélességgel, így bárki megtalálja az ideális méretet kicsi fürdőszobájába is.

A kádhoz szuper tartós, stabilan tartó kádláb, és lefolyószett is vásárolható.

Kiváló minőségű cseh szaniter, 5 év gyártói garanciával.

Az európai szaniter gyártás a cseh Znojmóban kezdődött, a mai napig ebben a gyárban készülnek a Jika termékek. Az itt előállított szaniterek magukban hordozzák az évszázados cseh szanitergyártás minden tudását. A kiváló minőségű nyersanyagoknak és a különleges gyártási technológiának köszönhetően a Jika szaniterek rendkívül tartósak és higiénikusak. A Jika, a Laufen csoport tagjaként, fontosnak tartja, hogy a magas minőséget megfizethető áron biztosítsa vásárlóiknak.

Read previous post:
Az év színe 2023. – Blank Canvas (Behr)

Minden évben beszámolunk a Pantone mellett a másik legnagyobb festékgyártó cég, a Behr által megválasztott “color of the year”, azaz...

Close