Beltér Burkolat Csempe Egyéb Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Fürdőszobák és színek – Fémes csillogás

A fürdőszobában, ha nagyobb teret engedünk a fémes felületek megjelenésének a hagyományos csillogó csaptelepeken túl, luxushatású hellyé varázsolhatjuk. Rendkívül egyedi enteriőrt alakíthatunk ki, mely az extravagancia jegyeit is magán viseli.

Ha a megszokott króm kádtöltő- és mosdócsaptelepeken túllépve szabadjára engedjük a képzelőerőnket, számtalan lehetőség kínálkozik, hogy a fürdőszobánkból valami egészen elképesztő csillogó szentélyt alakítsunk ki. Amely a praktikus feladatok ellátásán túl a hozzánk érkező vendégek között is biztosan beszédtémává válik különleges megjelenése miatt.

fém1A fémes felületek uralta fürdőszoba lehetőséget teremt, hogy a tulajdonosa kifejezze általa személyiségét, az egyedi igényeire formálhatja fényűző eleganciával.

Ahhoz, hogy ezt a tündöklő álmot valóra válthassuk, segítségünkre van a fürdőszobai berendezések és kiegészítők teljes palettája, hiszen ma már minden területen elérhetőek a megszokottól eltérő színvilágú darabok.

fém2A csempék és padlólapok is kielégítik ma már az ilyen irányú igényeinket. Antracit és bronzos hatású hidegburkolatok is elérhetőek a piacon, amivel nagyszerűen megteremthetjük az alapot a tündöklő fürdőszoba egészéhez.

A csaptelepek kiválasztására is érdemes nagyobb figyelmet fordítani. Persze az ezüstös elemekhez nagyszerűen illenek a hagyományos króm darabok, de jó tudni, hogy akár bronz termékek közül is válogathatunk az egyediség jegyében.

fém4Ami szintén alapvetően a fürdőszobák fényes eleme, az a tükör. Már ha csak önmagában, keret nélkül jelenik meg, akkor is a csillogást képviseli, összhangban a fémes elemek megjelenésével.

A fürdőszobai világítótestek között is találhatunk rendkívül egyedi, stílusos darabokat. Ezek amellett, hogy biztosítják az optimális megvilágítást, díszítő szerepkörrel is bírnak. Jelentősen befolyásolják a fürdőszoba hangulatát.

A fürdőszobai kiegészítők világában pedig alapvető a fémes megjelenés megléte, ezen a területen nem okozhat gondot a harmonizáló termékek megtalálása. Legyen szó akár egy egészen apró dologról, mint például a szappantartó, vagy akár egy csodásan egyedi kádláb megvásárlásáról.

 

Read previous post:
Fürdőszobák és színek – Bézs

A bézs a fürdőszobák világában a divatból soha ki nem menő klasszikusnak számít. Ezt köszönheti a természetes megjelenése mellett annak,...

Close