Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Fürdőszobák és színek – Barna

Ha a barna színre gondolunk, olyan kellemes és hívogató dolgok jutnak eszünkbe, mint a gyönyörű fa felületek, az édes csokoládé, vagy az előkelő bőr holmik által nyújtott luxus. Ennek az árnyalatnak a fenséges, és kényelmet sugárzó megjelenése a fürdőszoba berendezésekor nagyszerűen kiaknázható.

A barna segítségével kialakíthatunk egy a kikapcsolódásunkat nagymértékben elősegítő fürdőszobát. Segítségével megtalálhatjuk a tökéletes kifinomultságot és kényeztető hangulatot. A természetes melegség átjárja egész lényünket.

muscat4A barna fal- és padlófelületek vonzó tulajdonságait elsősorban nagyméretű fürdőszobában élvezhetjük, ahol nem kell tartanunk, hogy e sötét árnyalat túl komorrá tenné a helyiség összképét.

Ez persze nem jelenti azt, hogy kisebb terekben le kell mondanunk a barna fürdőszoba által nyújtott komfortérzésről. Egyszerűen csak annyit kell tennünk, hogy világos árnyalatokkal kombináljuk. A semleges fehér, elefántcsont, vagy bézs színek tökéletes párt jelentenek a barna mellé.

Ezekkel a színekkel meg találhatjuk a sötét és világos tökéletes egyensúlyát, a harmóniát és a teljességet. Egy ilyen kombináció természetesen a divat és a stílus vario5terén is megállja a helyét, hiszen a naturális harmónia tetszetős összképet produkál.

A fürdőszobai lámpák is nagy segítségünkre vannak a sötétebb árnyalatokhoz ideális mennyiségű fény biztosításához. Az optimális helyen elhelyezett lámpatestek amellett, hogy a szükséges világítást biztosítják, a fürdőszoba dekorativitásához is nagyban hozzájárulnak. Megidézik az éltető Nap sugarait.

A barna rendkívül sokoldalúan használható a fürdőszoba burkolásakor, berendezésekor, díszítésekor. A dolgunkat jelentősen megkönnyíti, hogy mind a hidegburkolatok, mind a festékek, mind a fürdőszobai bútorok vonatkozásában gazdag kínálat áll a rendelkezésünkre.

 

Read previous post:
Fürdőszobák és színek – Fémes csillogás

A fürdőszobában, ha nagyobb teret engedünk a fémes felületek megjelenésének a hagyományos csillogó csaptelepeken túl, luxushatású hellyé varázsolhatjuk. Rendkívül egyedi...

Close