Egyéb Fürdőszoba Otthon, lakás

Így lesz tökéletes a fürdőszoba: 8 ötlet kicsi fürdőszobákba

A kicsi fürdőszobákban a pipere holmik, tisztítószerek, toalettpapír, egyéb fürdőszobai kellékek tárolása még nagyobb gondot jelenthet. Ezek azok a fürdőszobai holmik, melyekből szinte muszáj betárzni, de hová is pakoljunk el mindent? Cikkünben erre igyekszünk választ adni.

1) Fürdőszoba szekrény helyett polcok:
Ha helyhiány, vagy egyéb okból nem lehet megoldani, hogy fürdőszoba szekrényt helyezzen el a fürdőszobába, polcokkal helyettesítheti. Helyezzünk polcokat a tükör alá, a mosdó fölé, akár az ajtó fölé, melyre fontott kosarakat is tehet, hogy a tárolás minél kényelmesebb és hozzáférhetőbb legyen.

2) A WC fölötti terület
Kerülhet a WC feletti területre is polc a falra, a toalettpapír tárolható a WC tartályon is.

3) Smink tárolása
Például fűszertartó polc felszerelésével meg is oldhatja a sminkkészletek tárolását, hisz keskenysége miatt kevés helyet foglal, mégis kényelmesen, áttekinthetően tárolhatóak rajta kisebb eszközök, a sminkfelszerelés.

4) Helytakarékos törölközőtartó
Ha nincs más hely a törölköző tartónak, szereljen fel síneket a fürdőszoba ajtó hátuljára. A fürdőszobai radiátor, törölközőszárító radiátor a legpraktikusabb megoldás a törölköző tárolására.

5) Az ajtó feletti fal kihasználása
Helyezzen polcot, kisebb szekrényt az ajtó fölé, melyben tárolhatóak azok az eszközök, felszerelések, melyek nem kellenek minden nap. Itt kaphatnak helyet a tiszta törölközők, vagy akár a betárolt WC papír, zsebkendők és egyebek.

6) A hajszárító tárolása
A hajszárítónak nem kell külön tárolóhely, például a szekrényajtó belsejére, a polc alá szerelhet fel kis fogast, melyre felakaszthatja a halyszárítót, ami kényelmesen hozzáférhető, és helytakarékos megoldás.
Akár fali újságtartó is kisegíthet a hajszárító, fésűk, hajkefék tárolásában.

7) Fiókok, dobozok a szekrényben
A szekrényeke elhelyezett fiókok, dobozok maximalizálják a helyet, és átlátható tárolást tesznek lehetővé. Ha átlátszó dobozokat használ, sokkal könnybben megtalálja, amit keres, hisz látható már a szekrény kinyitásakor, melyik dobozban találjuk a keresett tárgyat.

8) Kicsi hely = keskeny szekrény
Bámulatos, mennyi dolog elfér egy nagyon keskeny szekrényben is. A smink felszereléstől kezdve, a pipereholmin át, a fogápolási termékekig rengeteg dolog praktikus, és esztétikus tárolására használhatja.

Egy kicsi fürdőszoba is lehet praktikus és kényelmes, ha fantáziánkat kihasználva ötletesen rendezzük be.

Read previous post:
Így lesz tökéletes a fürdőszoba: épített vagy kész zuhanykabin?

A fürdőszoba tervezése során nagy dilemma, hogy fürdőkádra vagy zuhanykabinra essen a választás, ha nem vagyunk abban a szerencsés esetben,...

Close