Egyéb Fürdőszoba Otthon, lakás

Így lesz tökéletes a fürdőszoba: 8 ötlet kicsi fürdőszobákba

A kicsi fürdőszobákban a pipere holmik, tisztítószerek, toalettpapír, egyéb fürdőszobai kellékek tárolása még nagyobb gondot jelenthet. Ezek azok a fürdőszobai holmik, melyekből szinte muszáj betárzni, de hová is pakoljunk el mindent? Cikkünben erre igyekszünk választ adni.

1) Fürdőszoba szekrény helyett polcok:
Ha helyhiány, vagy egyéb okból nem lehet megoldani, hogy fürdőszoba szekrényt helyezzen el a fürdőszobába, polcokkal helyettesítheti. Helyezzünk polcokat a tükör alá, a mosdó fölé, akár az ajtó fölé, melyre fontott kosarakat is tehet, hogy a tárolás minél kényelmesebb és hozzáférhetőbb legyen.

2) A WC fölötti terület
Kerülhet a WC feletti területre is polc a falra, a toalettpapír tárolható a WC tartályon is.

3) Smink tárolása
Például fűszertartó polc felszerelésével meg is oldhatja a sminkkészletek tárolását, hisz keskenysége miatt kevés helyet foglal, mégis kényelmesen, áttekinthetően tárolhatóak rajta kisebb eszközök, a sminkfelszerelés.

4) Helytakarékos törölközőtartó
Ha nincs más hely a törölköző tartónak, szereljen fel síneket a fürdőszoba ajtó hátuljára. A fürdőszobai radiátor, törölközőszárító radiátor a legpraktikusabb megoldás a törölköző tárolására.

5) Az ajtó feletti fal kihasználása
Helyezzen polcot, kisebb szekrényt az ajtó fölé, melyben tárolhatóak azok az eszközök, felszerelések, melyek nem kellenek minden nap. Itt kaphatnak helyet a tiszta törölközők, vagy akár a betárolt WC papír, zsebkendők és egyebek.

6) A hajszárító tárolása
A hajszárítónak nem kell külön tárolóhely, például a szekrényajtó belsejére, a polc alá szerelhet fel kis fogast, melyre felakaszthatja a halyszárítót, ami kényelmesen hozzáférhető, és helytakarékos megoldás.
Akár fali újságtartó is kisegíthet a hajszárító, fésűk, hajkefék tárolásában.

7) Fiókok, dobozok a szekrényben
A szekrényeke elhelyezett fiókok, dobozok maximalizálják a helyet, és átlátható tárolást tesznek lehetővé. Ha átlátszó dobozokat használ, sokkal könnybben megtalálja, amit keres, hisz látható már a szekrény kinyitásakor, melyik dobozban találjuk a keresett tárgyat.

8) Kicsi hely = keskeny szekrény
Bámulatos, mennyi dolog elfér egy nagyon keskeny szekrényben is. A smink felszereléstől kezdve, a pipereholmin át, a fogápolási termékekig rengeteg dolog praktikus, és esztétikus tárolására használhatja.

Egy kicsi fürdőszoba is lehet praktikus és kényelmes, ha fantáziánkat kihasználva ötletesen rendezzük be.

More in Egyéb, Fürdőszoba, Otthon, lakás
Így lesz tökéletes a fürdőszoba: épített vagy kész zuhanykabin?

A fürdőszoba tervezése során nagy dilemma, hogy fürdőkádra vagy zuhanykabinra essen a választás, ha nem vagyunk abban a szerencsés esetben,...

Close