Burkolat Egyéb Padlólap

Istálló burkolat – gumi istállópadló

A higiénikus és gazdaságos és az állatok számára is kényelmes állattartás elkerülhetetlen kelléke! A gumiburkolatok kiválóan alkalmazhatóak boxokba, mosóterületekre, kezelőkben, fedett és fedetlen területekre egyaránt, valamint futtatókra is szilárd burkolatként. Kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, ezért is ajánlott istállópadlóként alkalmazni.

Kiemelt előnye az (POLO) istállólapoknak, hogy az alsó felének profilja egy légpárnát képez, így a hőszigetelő képessége is kiemelkedő. Így a szalmaalomra való igény akár 70%-kal is csökkenhet, amivel rengeteg költséget spórolunk meg, nem beszélve arról, hogy megkíméljük magunkat a folyamatos fáradságos munkától, állatainkat pedig a szalma által esetlegesen hordozott betegségektől.

A lapokat időnként átöblítve kellemes klímát és megfelelő higiéniát biztosíthatunk az istállóban.

Az istállópadlók strapabíró képessége rendkívül magas. Bel- és kültérben egyaránt alkalmazható, ellenáll a fagynak, az erős napsütésnek és akár a nagy hőingadozásnak is.

istallolap_talpakAz istállópadló lapok csúszásmentesek és vízáteresztőek.  A lapok alján található talpaknak köszönhetően tökéletesen a vízelvezetés. Slagozással, vízzel egyszerűen tisztán tartható, a lapok szerkezetének köszönhetően nem szivárog be  a nedvesség így elkerülhető a kellemetlen ammónia szag is az istállóban.

Az istállólapok könnyen lerakhatók az istállófolyosókon, futtatókban, lóbokszokban, karámokban, lószállítókban és a mosóhelyeken egyaránt illesztéssel, javasolt 2-3%-os lejtésű kavics- vagy betonlapra burkolni.

POLO istállópadló:

Anyagszükséglet: 1 db/m2
Súly: 28 kg/m2
Csomagolás: 30 m2/raklap

Kiegészítők, úgy mint indítóprofil, szegélyelemek színben az istállólaphoz illők kaphatók.

A gyártó a termékre 3 év garanciát vállal, melynek érvényesítéséhez a vásárláskor kapott számla megőrzése szükséges.

 

istalloburkolat

Read previous post:
Gumiburkolat telepítése, karbantartása

A gumiburkolatok lerakása nagyon egyszerű, a megfelelő előkészítést követően. A burkolat lefektetése előtt mérjük fel a területet, hogy megfelelő mennyiséget...

Close