Egyéb Fürdőszoba Otthon, lakás

Kényelem, felfrissülés és tisztaság: Geberit AquaClean WC ülőkével

Elsőre talán meglepően hangzik a főcím, főként, hogy egy WC ülőkéről beszélünk. Ez teljesen érthető is. Igen ám, de a mai technikai vívmányokat kicsit is figyelembe véve természetes, hogy tovább olvas a kedves olvasó. Nem is szaporítjuk tovább a szót, a Geberit AquaClean WC ülőke egy bidé funkcióval rendelkező WC ülőke!

A Geberit AquaClean 4000 egy olyan, WC kerámiára szerelhető WC ülőke, ami bidé funkcióval rendelkezik. Ez a WC ülőke biztosítja az Ön számára a mindennapi tisztaságot, frissességet és higiéniát akkor is, ha nincs lehetősége egy bidé-t is beszerelni otthonába!

Praktikum, kényelmes használat mindazok számára, akiknek nincs lehetőségük, vagy nem szeretnék kicserélni a meglévő WC berendezést (pl. bérelt lakások esetén is), ám nem szeretnének lemondani a modern toalett nyújtotta előnyökről. Ha Ön is ilyen helyzetben van, így vélekedik, akkor a Geberit AquaClean 4000 bidé funkciós WC ülőkét Önnek találták ki!

A Geberit AquaClean 4000 WC ülőke külsőre alig tér el a megszokott WC ülőkéktől. A Geberittől megszokott lecsapódásgátló funkcióval is rendelkezik. Mind e mellett gombnyomásra egy testmeleg vízsugár gondoskodik az intim higiéniájáról, a kívánt intenzitással. A vízsugár a gombnyomástól számított 20 mp-ig kíméletesen tisztít, ám akár előbb is leállítható.

Rendkívül könnyű a kezelhetősége. Jobb oldalt került elhelyezésre a kezelőpanel, mely letisztult, egyértelmű jelrendszerrel teszi könnyűvé a használatot. A bidé funkció tisztítása automatikusan, minden használat előtt és után történik, friss öblítővízzel.

A Geberit AquaClean 4000 WC ülőke bidé funkcióját nem kell minden egyes alkalommal beállítania. Első használat során ha beállítja a + / – gombokkal a vízsugár erősségét, a vízmelegítő üzemmódot, és a memória-funkció elmenti a beállítást, mely a következő használatkor már rendelkezésére áll, csak a zuhany gombot kell megnyomnia. Ilyen egyszerű a használata.

Beszereléséhez csak vízvezeték csatlakozás és áramellátás szükséges, így rendkívül modern mobil megoldás bérelt lakás esetén is, hisz költözéskor egyszerűen leszerelheti, és magával viheti új otthonába.

A Geberit AquaClean 4000 WC ülőke normál WC ülőkeként funkcionál, a WC ölbítése a szokásos módon, az öblítőtartályból történik, a tartályon található gomb megnyomásával /lehúzással.

A Geberit AquaClean 4000 bidé funkciós WC ülőke egyszerűen tisztítható, sőt, szükség esetén könnyen le is szerelhető a tisztításhoz.
A rendszeres tisztán tartásához általában elegendő vizet, enyhe, bőrbarát mosogatószert és egy nem karcoló szivacsot vagy puha törlőkendőt használni. A rendszeres tisztítás fontos a vízkőlerakódások megelőzése érdekében. Tisztószerkén enyhén savas hatású tiszítószer alkalmazható (pl. citromsav). A zuhanyrózsa fúvóka vízkövesedés vagy eltömítődés esetén könnyen kicserélhető.

Ha Ön is szeretne egy modern toaletet akár albérletbe, vagy épp a WC átépítése nélkül, válassza a Geberit AquaClean 4000 bidé funkciós WC ülőkét kényelme, frissessége és higiéniája érdekében.

Read previous post:
Burkoljunk nagyméretű padlólappal, vagy épp óriási méretűvel!

Napjaink modern lakberendezésében egyre népszerűbbek a nagyméretű - vagy épp óriási méretű - padlólapok. Ez nem véletlen, hisz nagyon jól...

Close