Beltér Fürdőszoba Fűtés Otthon, lakás Tél

Design és meleg nem csak a fürdőszobában

A fürdőszobai fűtőtestek, radiátorok már nem luxus termékek. Mindannyiunk számára megszokott látvány a fürdőszobában a fehér vagy olykor króm színű, létrára emlékeztető designal készülő fürdőszobai radiátor, vagy otthonunk többi helyiségének melegéről is gondoskodó lapradiátor.

Sok esetben utólag fürdőszobai radiátor beszerelése mellett döntünk, hisz a fürdőszoba fűtéséről is gondoskodni kell, a napi higiéniai teendőink megkövetelik, mégsem “fagyhatunk meg” minden nap a fürdőszobában.

A fürdőszobai radiátorok nagyon praktikusak, kicsi a helyigényük, utólag is beszerelhetők a fűtési rendszertől függetlenül, vagy részeként, vagy akár elektromos változatot is választhatunk. Gondoskodnak a fürdőszobánk melegéről, ami mellett praktikusságuk megmutatkozik abban is, hogy a vizes törölközőt ráteríthetjük a higiénikus, és gyors száradásért.

Ezt minden fürdőszobai radiátor “tudja” és rendeltetése szerint meg is teszi. 🙂

Igen ám, de ha már utólagosan radiátor vásárlása mellett döntünk, egy kicsit megtoldva a tervezett büdzsét, fantasztikus designelemet is választhatunk a fürdőszoba fűtésére is, egy-egy design radiátor “személyében”.

A design radiátorok, fűtőtestek szín-, és formavilágukat tekintve is különlegesek, és e meleltt képesek kiegészíteni az adott helyiség fűtését. Hisz ezek a radiátorok már nem csak fürdőszobába, hanem otthonunk bármely helyiségébe elhelyezhetőek, különlegessé varázsolják az összképet.

A modern fűtőtestek, törölközőszárító radiátorok designja mára már művészi szintre emelkedett. Falra szerelhető, padlóra helyezhető radiátorok más-más hangulattal és formavilággal várják a kiválasztásukat. Ezek lehetnek paraktikus, törölköző szárításra is alkalmas radiátorok, sőt, akár ülőalkalmatosságok is! A nagy design választéknak köszönhetően már nem csak fürdőszobai felhasználásra ideálisak, hanem rendkívül praktikus díszei lehetnek nappalinak, hálószobának, gyerekszobának, vagy akár a konyhának is.

Röviden összefoglalva a design radiátorok szép és praktikus kiegészítői otthonunknak, megérik a befektetést, hogy akár extravagáns hangulatot teremtsünk, vagy éppen klasszikusan különleges kisugárzást varázsoljuk a helyiségbe a kellemesen meleg hőérzeten felül.

Nézzünk néhány design radiátor ötletet:

Egy létra sokoldalúan hasznosítható, még ha ez a típus kifejezetten nem alkalmas arra, hogy felmásszunk rá! Fürdőszobában törölközőtartóként, polcként is használhatjuk, nappaliban, gyerekszobában, vagy hálóban a megfelelő színválasztással különleges desigelemként csodálhatjuk, és élvezhetjük a melegét.

Polc? Vagy mégsem? Ez a nagyon is praktikus polc feldobja a fürdőszobát, és még meleget is ad!

Design a nappali falán, ami a melegről is gondoskodik!

Térelválasztó és fűtőtest egyben!? Nagyon praktikus designelem.

Radiátor a “jövőből”. Már-már futurisztikus diesegn jellemzi ezt a radiátort, mely radiátor és fotel egyben! A művészet és a technikai fejlődés tökéletes párosítása.

Read previous post:
Kényelem, felfrissülés és tisztaság: Geberit AquaClean WC ülőkével

Elsőre talán meglepően hangzik a főcím, főként, hogy egy WC ülőkéről beszélünk. Ez teljesen érthető is. Igen ám, de a...

Close