Burkolat Egyéb Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Tető

Modern, minimalista stílus az építészetben – a fekete szín térhódítása

A modern, minimalista stílus igen közkedvelt az építészedben, és a lakberendezésben egyaránt. Fő jellemzője a természetközeliség, a színek harmóniája, és a letisztult formavilág.

A modern, minimalista stílusnak közkedvelt színei a fehér és a fekete. A fekete szín erőt sugároz, elegáns, tekintélyes, kiemelkedik, már-már kimagaslik a letisztult, fehér környezetből. E stílus terjedésének köszönhetően az építőanyag gyártúk is előálltak fekete építőanyagokkal a termékfejlesztéseik során, melyet otthonunkba, otthonunkra építhetünk.

Csempe és padlólap

Ha egy modern, stílusosan elegáns fürdőszobát szeretnék, a feketének ott a helye a terveinkben. Az antracit vagy fekete padlólap, és/vagy fekete csempe igazán elegáns fürdőszobát eredményezhet. Mivel a fekete akár “össze is nyomhatja” a teret, gondosan tervezzük meg, milyen eredményt is szeretnénk látni, hisz megfelelő formatervezéssel, a kiegészítők segítségével álomszép fürdőszobánk lehet. Természetesen igaz ez otthonunk más helyiségeire is. Egy sötétszürke, vagy fekete nagy méretű padlólap a megfelelő berendezési tárgyakkal, igazán modern, stílusos otthont teremt.

Zalakerámia Carneval

Laminált padló

A laminált padlók innovációja szintén igen látványos az elmúlt években, nemcsak szín és mintázat, hanem a minőség tekintetében is. A klasszikus barna, bézs színek mellett sötét és világosszürke, fekete és antracit, koptatott, fehér és még sorolhatnánk milyen laminál padló színpaletta áll a rendelkezésünkre. A fekete laminál padló választás merésznek tűnhet, de mint fentebb említettük, a megfelelő berendezéssel kifinomult stílusról árulkodhat.

Fekete laminált padló

Fekete tetőcserép

A tetőcserép a ház meghatározó eleme. Így fontos, hogy stílusában, színében passzoljon a ház többi részéhez. Az építtetők egyszerűsége és neutralitása miatt kedvelik a fekete és antracit tetőcserép színeket, hiszen kiválóan párosíthatóak más színekkel, bár a leggyakoribb a világos árnyalatokkal – legtöbbször fehérrel – való kombinálásuk, így otthonunk nemcsak belülről, hanem kívülről is letisztult stílusunkról árulkodhat.

Terran Zenit Carbon tetőcserép

WPC

A WPC burkolatból jellemzően a sötét színek a kedveltebb, így gyakran választják fekete színben. Tökéletes burkolatot képeznek a teraszon, kerti pihenő-, étkező területek, kerti nappalik esetén, sőt, a medence környezetébe is bátran burkolhatjuk. Ez eseben is a berendezési tárgyak megfelelő színválasztása teszi teljessé az összképet.

Térkő

A szürke, antracit, sötét színű térkövek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, még mai is ezek a színek a legkeresettebbek. Ennek oka, hogy remekül illeszkednek bármilyen stílusú házhoz, és környezethez, vagyis amikor a praktikum és a célszerűség az elsődleges szempont, akkor a térburkolatoknál is verhetetlen a szürke, sötétszürke, antracit. A fekete önmagában lerakva nem jellemző, leginkább szürkével kombinálva mutathat jól.

Semmelrock Citytop kombi térkő, sarkifény

Read previous post:
Geberit Aquaclean – személyi higiénia felső fokon

Otthonunk "legkisebb" helyiségének szolgáltatott higiéniája mindannyiunkat lenyűgöz a Geberit Aquaclean WC-bidet kombinációjával. A forradalmi technológia a Geberit Aquaclean higiéniai berendezései...

Close