Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Geberit Aquaclean – személyi higiénia felső fokon

Otthonunk “legkisebb” helyiségének szolgáltatott higiéniája mindannyiunkat lenyűgöz a Geberit Aquaclean WC-bidet kombinációjával. A forradalmi technológia a Geberit Aquaclean higiéniai berendezései esetén vitathatatlan, a design, a kényelem és a technológia vonatkozásában is a legkiválóbb.

Az elmúlt 40 évben a Geberit svájci székhelyén tekintélyes fejlesztési munkát fektetett a higiéniai berendezésekbe épített technológiába, és folyamatosan tökéletesítette termékeinket. Ennek eredménye, hogy a Geberit AquaClean higiéniai berendezések a szabadalmaztatott technológiák széles körét szolgáltaták.

A Geberit AquaClean higiéniai berendezéseivel a vízzel való gyengéd tisztítást tapasztalhatja meg akár minden WC használatot követően, így egész nap élvezheti a frissesség és tisztaság érzését.

A Geberit AquaClean higiéniai berendezései között szinte minden igényhez, és minden helyiségkialakításhoz megtalálható a megfelelő kivitel. A kényelem, a praktikusság és a minannapi higiénia ötvözetét hozza el otthonunkba.

A Geberit AquaClean higiéniai berendezéssel roppant egyszerűen, gombnyomásra élheti át a víz által megvalósuló gyengéd és természetes tisztítást, valamint a frissesség és a tisztaság üdítő érzését.

Maximális kényelem, és higiénia, hisz a zuhanyvíz hőmérséklete és a vízsugár erőssége igény szerint beállítható. Beállítható pulzáló vízsugárral tisztít (a zuhanykar automatikus előretolódása és hátrahúzódása), melyet egy táviránytó segítségével szabályozhatunk. Sőt, a hölgyek maximális komfortja érdekében külön női zuhany fúvókával rendelkezik, védett nyugalmi pozícióban.

A személyi higiénia maximális kiszolgálása érdekében az eszköz automatikus tisztítása is megtörténik: zuhanyrózsa fúvóka automatikus elő- és utótisztítása friss vízzel.

Geberit AquaClean higiéniai berendezések csendesen és hatékony TurboFlush öblítési technológiával vannak felszerelve, ami könnyűvé teszi a tisztítást és tökéletes higiéniát biztosít, mivel az irányított vízáramlásnak köszönhetően az egész WC-kerámia kiöblítésre kerül. Mivel nincs pereme, nincsenek olyan rejtett részek, ahol lerakódások tudnak képződni. A WC ülőke gyorskioldó funkcióval ellátott, így az ülőke és a fedél nagyon egyszerűen, egy kézmozdulattal levehető, tisztítása gyerekjáték.

A Geberit AquaClean higiéniai berendezések elegánsan visszafogott designja minden fürdőszoba hangulatához illeszkedik. Minden áram- és vízcsatlakozás láthatatlanul berendezés burkolata mögött, integráltan helyezkedik el. A modulárisan felépített, könnyen hozzáférhető technológia egyszerű beszerelést és karbantartást tesz lehetővé.

A Geberit AquaClean higiéniai berendezések szabadalmaztatott WhirlSpray zuhanytechnológiával és egyértelmű, könnyen használható távirányítóval lettek ellátva. A különböző modellek kivitelének függvényében további olyan komfort funkciók is elérhetők, mint a női zuhany, szagelszívóegység, meleg levegős szárítás vagy a WC-ülőke fűtés.

A Geberit AquaClean higiéniai berendezések a legmegfelelőbb megoldást kínálják minden igényhez és minden beépítési környezethez. A design és technológia tökéletes összangjának köszönhetően nem lesz több helyre szüksége, mintha egy normál WC-t szereltetne fel.

Read previous post:
Fürdőszoba bútorok – SaviniDue

A megfelelő fürdőszobabútor kiválasztása sosem egyszerű feladat. Otthonunk, fürdőszobánk stílusa, színvilága, és persze a rendelkezésre álló hely, valamint személyes igényeink...

Close