Burkolat Csempe Egyéb Otthon, lakás Padlólap

Valentino – igazi luxus hidegburkolat a lakásban

Az 1962-es alapítása óta a Piemme gyár folyamatos esztétikai kutatásokra összpontosít a tökéletes olasz stílus kifejezéséhez. Összetéveszthetetlen módon fejezi ki az igazi olasz stílust a fali csempékkel, az aprólékos kivitelezéssel, valamint a legújabb, legmodernebb technológiával készült különleges kőporcelán padlóburkolatokkal.

 

valentino1A Piemmegress termékeknek kiváló a szilárdsága, az élettartama, a világ vezető hiedegburkolat forgalmazók és vásárlók nagy megelégedésére. A luxus minőség a világon bárhol elérhető.

A gyár a folyamatos kutatások során mindig összpontosított a művészetek minden formájára, és 1977-ben a Piemme egy exkluzív design-t vezetett be, a Valentino márkát, mely a finom elegancia és a kifinomultság tökéletes megtestesítője.

 

A Piemmegres rendkívül igényes beltéri és kültéri padlóburkolatokat gyárt, köz-, kereskedelmi és lakóépületek szinte minden szegletébe, páratlan műszaki és minőségi jellemzőkkel. A gres padlólapok igazi luxust csempésznek otthonába.

A padlólapok alapanyaga kőporcelán (gres), mely mázas vagy mázatlan kivitelben elérhető. Nagyon nagyfokú szilárdsággal rendelkeznek, valamint kopásállóságuk is igen magas, PEI 4. vagy PEI 5. általában.

Valentino, és minden kerámia burkolat gyártó a mázatlan gres padlólapok esztétikai megjelenésére is nagy hangsúlyt fektet! Anyagukban színezettek, különleges felületi kialakítással megőrizve az exkluzív, kifinomult design-t, a luxus minőséget, a finom eleganciát és kifinomultságot, mindezt tökéletesen olasz stílusban.

valentin4
A legjobb alapanyagok kiválasztása, az 1250 Celsius fokon történő égetés, a szigorú gyártási ciklus szabályozás eredményezi, hogy ezek az anyagok valóban felső szintű műszaki jellemzőket érjenek el: magas szintű szilárdságot, fagy- és kopásállóságot valamint a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást,  könnyű tisztíthatóságot.

 

A Valentino termékek alapanyaga fehéragyag vagy kőporcelán (gres), melyek mázréteget kapnak, hogy tökéletesen visszaadják a tervező által megálmodott olasz stílust.

Rendkívüli esztétikai értékek mellett, abszolút kiemelkedő  jellemzője, hogy örök anyag.

Read previous post:
Tetőtéri ablak – mit érdemes tudni vásárlás előtt II.

Mint a lakás minden szegleténél, a tetőtér kialakításánál is fontos szempont hogy kényelmes, energiatakarékos megoldásokat válasszunk. Korábbi bejegyzésünkben a VELUX...

Close