Beltér Burkolat Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Valentino padlólapok

A Piemme gyár Valentino padlólapjai az igazi luxust képviselik, kiváló minőségben, aprólékos kivitelben, valamint a legújabb, legmodernebb technológiával  készítve kőporcelán alapanyagból. 

A padlólap kínálatban megtalálható a luxus otthonok legkedveltebb darabjai, a különleges Valentino mázas padlólapok, melyek örök darabjai, ékszerei lehetnek otthonunk szinte bármely helyiségének.

 

3606

A Valentino padlólapokra általában jellemző a modern elegancia, ám helyenként mégis rejt magában klasszikusságot. Kiváló példa erre a Défilé család különböző pasztell színű termékei, melyek finom eleganciájukkal jól illenek a minimal art stílusú berendezési tárgyakhoz. A Valentino Défilé lapok pasztell színárnyalatot képviselnek. Modern megjelenésük mégis rejt magában klasszikusságot tapétaszerű felületével. A bordűrök (listellók) is a kevesebb több alapelvén készültek, így a fürdőszoba ékszerei lehetnek.

 

Valentino fontos termékei közé tartoznak a közületi felhasználásra is alkalmas, anyagukban színezett, strukturált, csúszásmentes greslapok.  Kiváló minőségű anyagukban színezett gres padlólapok nagyon magas kopásállósággal, 8-10 mm-es vastagsággal, strukturált felülettel modern eleganciát visznek hotelek, szalonok megjelenésébe.

menhirPéldául a Piemme Menhir kollekció darabjai modern, kiváló minőségű, csúszásmentes padlólapok, melyek trendi színekben kaphatók. A három különböző méret együtt is burkolható, így még különlegesebb felületet alakítható ki (30*30; 45*45; 30*60 cm-es méretekben)

Valentino gres padlólapok kifinomult design-t, a luxus minőséget , a finom eleganciát és kifinomultságot tükrözik, mindezt tökéletesen olasz stílusban.

 

A modern, elegáns otthon kialakításához tökéletes választás az exkluzív Valentino termékek.

 

Read previous post:
Valentino – igazi luxus hidegburkolat a lakásban

Az 1962-es alapítása óta a Piemme gyár folyamatos esztétikai kutatásokra összpontosít a tökéletes olasz stílus kifejezéséhez. Összetéveszthetetlen módon fejezi ki az igazi...

Close