Beltér Burkolat Egyéb Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Valósághű megjelenés – Zalakerámia Canada famintás padlólapok

A Zalakerámia életében az elmúlt időszakban az egyik legnagyobb lépés a Canada padlólap kollekció megálmodása és megalkotása volt. A család egyik különlegessége a rendkívül nagy, 30 cm*60 cm-es méret, a másik pedig a digitális technológiának köszönhető valósághű fa mintázat.

A modern eljárásnak köszönhetően a Canada padlólapok felületén a fa erezete tökéletes, a természetessel megegyező formában jelenik meg.

canada3A Canada termékek színei – törtfehér, bézs, szürke, barna – tovább fokozzák a naturális megjelenést. Ezek a visszafogott árnyalatok elegáns megjelenést hoznak létre a velük burkolt helyiségekben. Használhatjuk ezeket a kifinomult színeket önállóan, de kombinálhatjuk is őket, hiszen remekül harmonizálnak egymással, és az esztétikus összkép így is garantált.

A Canada kollekció kiegészül többféle modern és nagyon divatos padlódekorral. A mozaik mintás, valamint a csíkos elemek növelik a családban rejlő lehetőséget a kirakási minták és az elérhető stílusok tekintetében.

canada2A magas, PEI IV-es kopásállóságnak köszönhetően a Canada családot otthonunk bármely helyiségében használhatjuk, akár a nagyobb igénybevételnek kitett előszobában, vagy konyhában is. A Canada padlólapok fagyállóak, így kültéren is használhatjuk őket. Azt azonban vegyük figyelembe, hogy normál felülettel rendelkeznek, ezért fedett teraszok esetében ajánlott a kollekció használata.

A matt felületű Canada padlólapok kétféle méretben készülnek, hogy minden igényt kielégíthessenek. Választhatunk a nagyobb, 30 cm*60 cm-es, valamint a kisebb 15 cm*45 cm-es méret közül. A padlódekorok között is találhatunk 30 cm*60 cm-es, és 30 cm*30 cm-es méretűt, annak érdekében, hogy a számunkra tökéletes kirakási mintát kialakíthassuk.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Burkolási segédanyagok, aljzat és vízszigetelés Ceresittel

Építőipari kivitelezések esetén nem csak a dizájn, a küllem fontos, hanem a megfelelő minőségű alapanyag felhasználás is. A folyamatos innovatív...

Close