Beltér Festék Otthon, lakás

Az év színe 2021. – vissza a természetbe (Behr)

Minden évben beszámolunk a egyik legnagyobb festékgyártó cég által megválasztott “color of the year”, azaz az év színéről. A Behr festékgyártó cég az idei évben is a “vissza a természetbe” mottó szellében választott, azonban idén nem egy konkrét színt ajánl, hanem egyenes 4 színpaletta áll rendelkezésünkre, egy trendi, ám mégis egyedi szín kiválasztásához.

A Behr a színpaletták, színek megválasztásakor a természethez tekint vissza, a harmóniát, az egyszerűséget, a természetközeliséget, ám ugyanakkor az egyediséget is hansúlyozza a választott színpalettákkal.

A BEHR® Color Trends 2021. palettát 4 féle izányzat, összesen 21 szín alkotja, mely a kényelem, a komfort, a harmónia emelését szolgálja.

Calm Zone – nyugtató, zöld és kék árnyalatokat 

E palettát a nosztalgikus zöld, a nyugtató kék, kékes zöld áranyalatok jellemzik, melyek időtlen békét, fiatalító üdeséget kölcsönöznek otthonunkban alkalmazva. Képviselik az oly sokak által vonzó stabilitást, a biztonságot, a helyes színválasztással, lakberendezéssel kifinomult összképet teremtve.

 

Casual Comfort – könnyű, meleg, neutrális színek, és a fehér

Alapvetőne világos, meleg föld színek, a fehérrel kombinálva hívogató érzetet kelt, barátságos enteriőrt eredményez. Ajánlott a bejáratokban, a konyhákban és a nyitott lakóterekben. A világos barna, barna föld színek vitathatatlanul barátságos kisugárzása a megfelelő lakberendezéssel csodákra képes.

 

Subtle Focus – derűs, világos, pasztel árnyalatok

A világos árnyalatok kifinomultnak és hívogatónak hatnak, és könnyedén nyugodt légkört teremtenek. Barátságos melegésggel töltik meg a teret nappaliban, étkezőben egyaránt.

 

Quiet Haven – mély, domináns kékes-zöldes színek

Gazdag, mély zöld, kék, kékeszöld és szürkés árnylatok jellemzik, mégis lecsendesítik a környezetet. Nyugtatólag hatnak, békét teremtenek az otthonunkban.

 

Optimistic View – optimista, merész, energikus színek

Igazán optimista, merész színvilágú enteriőrben valósággal kicsattanuk az energiától. Az élénk színek minden térben elemelik a hangulatot, így kiválóan alkalmasak konyhába, gyerekszobába, akár nappaliba, és bárhová, ahol energiától kicsattanónak akarja magát érezni.

(Forrás: behr.com)

 

Read previous post:
Praktikum és design fürdőszobai radiátorokkal

A fürdőszobai radiátorok praktikuma vitathatatlan, ám design szempontjából sem elhagynagolhatóak. A fűrési rendszer részeként, vagy épp elektromos fűtőtestként is teljes...

Close