Beltér Fürdőszoba Fűtés Otthon, lakás

Praktikum és design fürdőszobai radiátorokkal

A fürdőszobai radiátorok praktikuma vitathatatlan, ám design szempontjából sem elhagynagolhatóak. A fűrési rendszer részeként, vagy épp elektromos fűtőtestként is teljes értékű elemei a fürdőszobának.

A fürdőszobai radiátorok kiemelt szerepet töltenek be a fürdőszobában, hisz kellemes meleget adnak, valamint fürdés, zuhanyozást követően a törölköző gyors, és higiénikus szárítására is alkalmasak.

A legelterjedtebb fürdőszobai radiátor típus a csövekből képezett forma. Mind formailag, mind praktikum szempontjából a legjobb választás, a felületét, a csöveket maximálisan ki tudjuk használni az úszódress, fürdőruha, vagy a mindennapi törölköző szárítására, nem beszélve az általuk nyújtotta kellemes melegről a hideg téli napokon.

A tervezők művészi szintre emelték egy-egy fürdőszobai radiátor szépségét. Bár a hagyományos négyszögletes alapú, vízszintes sávokkal ellátott kialakítás a legelterjedtebb, de egyedi termékek közül is válogathatunk.

Kivételes szépségű fürdőszobai radiátorokkal gazdagíthatjuk otthonunk egészét. Akár olyan letisztult, különleges vonalvezetésű terméket is választhatunk, mely sokkal inkább egy dísztárgy benyomását kelti, semmint egy fűtőtestét.

A fürdőszobai radiátorok nagy része fehér és króm színben készül. De egyes gyártók lehetőséget kínálnak, hogy – felár ellenében – bármilyen árnyalatban kivitelezik az általunk választott terméket. Így az a fürdőszoba maximálisan harmonikus részévé válhat a radiátor.

Íme, néhány kifejezetten design radiátor kedvcsinálóként:

Read previous post:
Az év színe 2021. – a szürke és az élénk sárga a lakberendezésben

Az idei évre rendhagyó módon a Pantone intézet két színt is megválasztott az év színének. Ami nem csoda, hisz 2020....

Close