Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

A fekete eleganciája a zuhanyzóban, elérhető áron

A zuhanykabinok tekintetében a gyártók a kereslet sokszínűségét folyamatosan igyekeznek kiszolgálni. Nem meglepő tehát, hogy a szokványos fehér, és króm színek mellett mára elérhetőek további színek is, így fekete profillal rendelkező zuhanykabinok is megjelentek a kínálatban.

Választhatunk ma már íves, félköríves, szögletes, azon belül téglalap, négyzet, vagy akár ötszögletű zuhanykabint is. Ám a forma még nem minden. A profilok, az apró “színes” részletek tekintetében is lehetőségünk van kiválasztani az ízlésünknek és fürdőszobánk design-jának legmegfelelőbbet, legyen az a hagyományos fehér, vagy króm, esetleg matt króm, vagy akár fekete profilokkal ellátott zuhanykabin.

Íves, szögletes, zuhanytálcával vagy épp zuhanytálca nélkül lehet akár besétálós “walk in” zuhanykabinunk is.

A HTB zuhanykabinok kínálatában is találhatunk fekete profillal rendelkező kivitelt. A kiváló ár-érték arányú HTB zuhanykabinok megfizethető, mégis modern megoldást kínálnak a tökéletesen modern fürdőszobákba.

Íves zuhanykabin esestén a HTB Zürich Black komplett íves zuhanykabint ajánljuk, mely zuhanytálcával és szifonnal vásárolható meg, 90×90 cm-es méretben. 5mm-es natúr biztonsági üvege fekete, négyzetes mintázattal készül, ezzel biztosítva a különleges kivitelt.

A szögletes design kedvelőinek a HTB Helsinki szintén komplett zuhanykabint kínál megoldást, 90x90cm-es mérettel, 5mm-es natúr biztonsági üveggel, fekete profilokkal.

Kedveli a walk-in zuhany megoldásokat, mégis szeretné elválasztani a zuhanyblokkot a fürdőszobától? A HTB Moody zuhanyfalat Önnek találták ki!
Vastagított, 8 mm-es biztonsági üveggel készül, fekete kerettel, 90×190 cm-es méretben.

Ha igazán különleges zuhanyzóra vágyik, elérhető áron, a HTB fekete profilokkal rendelkező zuhany megoldások tökéletes választékot kínálnak. Ízlése, és nem utolsó sorban a rendelkezésre álló hely alapján választhatja ki a leginkább tetszetős megoldást fürdőszobájába.

Az összkép teljességéhez fekete profilokkal rendelkező zuhanyzóhoz ajánljuk a fekete zuhany csaptelep választását. Ám itt megjegyeznénk azt is, hogy egy fürdőszobába érdemes egy termékcsalád csaptelepeit választani az egységes összkép érdekébe.

Read previous post:
HTB Rimini zuhanykabin – klasszikusan modern megoldás fürdőszobájába

Az igazán modern fürdőszobák azzal válnak tökéletesé, ha egy kényelmes zuhanykabin is helyet kap benne. Ma már a zuhanykabin választék...

Close