Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Balneo Milano térkád a színek szabadságával

A térkádak, vagy szabadon álló kádak esetén elmondható, hogy szinte érvezredes múlttal rendelkeznek. A tervezés alapjául a már az ókorban is jellemző fürdődézsák szolgáltak. Az elmúlt században leginkább a beépített fürdőkádak hódítottak, ám az utóbbi évtized lakberendezésében már a térben álló kádak átvették az uralmat.

Ami nem csoda, hisz egy térben álló kád elhelyezése a fürdőszobában eleganciát, luxust sugároz, az otthon tulajdonosainak eleganciához, kényelemhez és nem utolsó sorban az igényes desinghoz fűződő viszonyáról árulkodnak.

A kiváló ár-érték aránnyal rendelkező Balneo Milano térben álló kád választásával Ön is átélheti a szabadságot, elérhető árakon.

A Balneo Milano térben álló fürdőkáddal a romantikus fürdőzés élményében otthonában, mindennapjai során bármikor részesülhet, nem kell luxusszállodába látogatnia. Térfogata jóval nagyobb a szokványos kádaknál, így a romantikus fürdőzés is kényelmesen megoldható, űrtartalma 185 l.

A Balneo Milano 170 x 80 x 60 cm-es mérettel egy térben álló akril kád! Anyagának köszönhetően könnyebb az öntött márvány vagy kerámia társainál, ez a szállításnál, behelyezésnél mindenképpen óriási pozitívum. Mindössze 50 kg súllyal kell számolnunk, szállítás, behelyezés során.

Amikor megvásároljuk a Balneo Milano szabadon álló kádat, a gyártói dobozban találjuk tartozékként a lefolyót, a kádlábat, azaz mindent, amire szükségünk van, és az összerakásához nem szükséges összeszerelési útmutató. A doboz tartalmazza még a rejtett, fém szintzőlábakat. E kád tartószerkezete rozsdamentes fém.

Balneo Milano térben álló kád, szürke

A kád anyaga szaniterakril, ami 3mm japán akril bevonatot kapott, így a hordozóréteggel 5mm-es a vastagsága.

A Balneo Milano térben álló kád letisztult kisugárzásával eleganciát, luxus desgint teremt a fürőszobában, központi szereplőként magára vonja a figyelmet.

A Balneo térkádak letisztult designja magáért beszél. A klasszikusnak mondható tiszta fehér mellett a Balneo Milano térkád navy kék és szürke színben is megvásárolható.

A Balneo Milano térben álló kádak ergonomikus fekvőfelülete, hőmegtartó anyaga biztosítja a teljeskörű kényelmet és relaxációt. Rozsdamentes fémből készült tartószerkezete teljes és hosszútávú stabilitást tesz lehetővé.

Térben álló kádhoz szabadon álló csaptelepet válasszunk, ezzel is fokozva a luxus élményt és designt a fürdőszobában. 

Balneo Milano térben álló kád, fehér

Balneo Milano térben álló kád, navy kék

Read previous post:
A fekete eleganciája a zuhanyzóban, elérhető áron

A zuhanykabinok tekintetében a gyártók a kereslet sokszínűségét folyamatosan igyekeznek kiszolgálni. Nem meglepő tehát, hogy a szokványos fehér, és króm...

Close