Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

HTB Rimini zuhanykabin – klasszikusan modern megoldás fürdőszobájába

Az igazán modern fürdőszobák azzal válnak tökéletesé, ha egy kényelmes zuhanykabin is helyet kap benne. Ma már a zuhanykabin választék óriási, lehet épített, lehet walk-in megoldás, lehet hidromasszázs, lehet kompett szett tálcával, görgős vagy nyílóajátókkal, és az üvegválaszték szintén óriási egy-egy típuson belül is.

Tökéletes és kényelmes megoldást nyújt egy HTB Rimini zuhanykabin, mely 5 mm-es biztonsági szatén üveggel, fehér kerettel rendelkezik, 90×90 és 80×80 cm-es méretekben elérhető.
Letisztult megjelenésével növeli fürdőszobájának design értékét, valamint íves kialakításának köszönhetően kényelmes használatot tesz lehetővé.

Kisebb fürdőszobákba a HTB Rimini íves zuhanykabin tökéletes megoldást kínál, hisz helytakarékos, mégis kényelmes kivitel.

A HTB Rimini zuhanykabin szettben, azaz zuhanytálcával (szaniterakril) és lefolyó szifonnal vásárolható meg. A zuhanytálca magassága mindössze 13-14 cm, így könnyedén beléphetünk a kabinba.
Ajtajai műanyag görgőkkel ellátottak, kétirányba széthúzhatóak, mellyel 50 cm-es belépési szélességet kapunk a 80×80 cm-es Rimini zuhanykabinba.
A Rimini zuhanykabinok teljes magassága 194 cm, tálcával együtt.

A HTB zuhanykabinok változatos kínálatában mind stílust, mind műszaki értékeket figyelembe véve megtalálhatja álmai zuhanykabinját. Szaniterakril zuhanytálcával egy csomagban vásárolhatja meg, így biztosított a kabin és a zuhanytálca tökéletes illeszkedése.

 

Read previous post:
Fa hatású kerámi burkolat padlóra vagy akár a falakra

A természetesség, a fa burkolatok, és berendezési tárgyak népszerűsége töretlen. Ám ha valódi fa burkolatot szeretnénk otthonunkba, jóval nagyobb kiadásra...

Close