Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

A fekete térben álló kádak különleges eleganciája

A fürdőszobában a fekete design kiemeli az adott szanitert a berendezések küzül. Egy fekete térben álló kád a fürdőszobának a középpontja, a kiemelt eleme lesz, mely valósgáágal vonza a tekintetet.

Egy fekete Wellis térben álló kád garantáltan exkluzivitást, eleganciát sugároz, a fürdőszobája egy elegáns és modern, letisztult képet mutat, mely a tulajdonos igényességét fejezi ki.

Egy designelem, egy fekete kád, mely rendelkezik természetesen a térben álló kádak minden előnyével. Térfogata jóval nagyobb a szokványos kádaknál, így a romantikus fürdőzésre is kitűnően alkalmas, mi több, estéről estére kényelmesen elnyúlhatunk benne egy-egy fárasztó nap után. A fürdőzési élmény növelése érdekében gyújtsunk gyertyát, vagy állítsunk be hangulatfényt a fürdőszobába, ezzel is fokozva a fürdés közbeni ellazulást.

A Wellis fekete térben álló kádak is duplafalú, szennyeződésálló akril anyagból készülnek. A masszív, kétrétegű konstrukciónak köszönhetően nincs szükség acél tartószerkezetre, ezért a statikailag kritikus födémekre is helyezhető.

Wellis MyLine Arezzo Black térkád

Amikor megvásároljuk a Wellis MyLine Arezzo Black szabadon álló akril kádat eleganciát vásárolunk fürdőszobánkba. Ajánljuk letisztult környezetbe helyezni, hogy érvényesülhessen, kiteljesedhessen különlegessége.

Ha kisebb hely áll csupán rendelkezésünkre a fürdőszobában, ajánljuk a Wellis MyLine Calabria Black térkádat, mely sarkos oldalának köszönhetően kisebb helyigényű.

A fekete Wellis térben álló kádak belseje a megszokott, hófehér színű, a külső borításuk fényes fekete.

A tökéletes design érdekében a Wellis térben álló kádjához válasszon szabadon álló csaptelepet, pl. a fehér színű Wellis Rundo Solo-t, vagy a króm Wellis Via szabadon álló csaptelepet.

Az ideális fürdőszoba nemcsak kényelmet biztosít a családnak, hanem desginban is a tökéletességre törekszik. Egy tágas, Wellis térben álló kád garantáltan kielégíti a család minden tagjának fürdőzési igényeit, a fekete design pedig valódi luxust csempész az otthoni fürdőszobájába.

Wellis MyLine Calabria Black térkád

 

Read previous post:
Stabilitás és kényelem a fürdőszobában Wellis térben álló káddal

A térben álló (szabadon álló) fürdőkádak évezredes hagyományokkal bírnak – gondoljunk csak a fürdődézsákra -, az elmúlt évtizedekben a beépített...

Close