Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Stabilitás és kényelem a fürdőszobában Wellis térben álló káddal

A térben álló (szabadon álló) fürdőkádak évezredes hagyományokkal bírnak – gondoljunk csak a fürdődézsákra -, az elmúlt évtizedekben a beépített egyenes, majd az utóbbi két évtizedben a sarokkádak vették át az uralmat. Manapság azonban mind a maximális kényelemre és modern design-ra törekszünk, így a térben álló kádak, és a tágas fürdőszobák hódítanak.

Térben álló kád választásakor legtöbbször a kinézet alapján döntünk, a használhatóságon szinte nem is szoktunk elgondolkodni, hisz a látvány, a design az, ami a választásunkat leginkább befolyásolja.

Wellis MyLine Calabria térben álló kád

A Wellis térben álló kádak tervezőinél azonban a kényelem is fontos szerepet töltött be a tervezés során.

Például a Wellis Calabria térben álló kád az egyszerűség és a nagyszerűség elvét követi. Sarkos oldalának köszönhetően egy szűkösebb fürdőszobában is elfér, és a térkád eredményezte design-ról sem kell lemondanunk!

Talán a szabadon álló kádak designja a luxus eleganciát sugározza leginkább, és olykor talán egyesek számára hivalkodónak is tűnhet, ám a kényelem, és a vitathatatlanul modern fürdőszoba látványa érdekében bátran válasszuk bármely Wellis térben álló kádat.

A Wellis térben álló kádak duplafalú, szennyeződésálló akril anyagból készülnek, melyhez tartozék a le-, és túlfolyó, valamint a rejtett szintező láb. A duplafalú akril kádtest stabilitást nyújt a teljes kádszerekezetnek.

A masszív, kétrétegű konstruciónak köszöhetően nincs szükség acél tartószerkezetre, ezért a statikailag kritikus födémekre is helyezhető.

 

Wellis Sierra térben álló kád

Wellis térben álló kádak kínálatában többféle méret, űrtaratlom, illetve formavilág áll a vásárlók rendelkezésre, így Ön is megtalálhatja a fürdőszobája méretébe, stílusába leginkább beleillőt.

A tökéletes design érdekében a Wellis térben álló kádjához válasszon térben álló csaptelepet, pl. A fehér színű Wellis Rundo Solo-t, vagy a króm Wellis Via szabadon álló csaptelepetSzabadonálló csaptelepet is igényünk (és peresze pénztárcánk) szerint választhatunk a kereskedések kínálatában többféle kivitel közül.

Az ideális fürdőszoba nemcsak kényelmet biztosít a családnak, hanem desginjában is a tökéletességre törekszik. Egy tágas, Wellis térben álló kád garantáltan kielégíti a család minden tagjának fürdőzési igényeit.

Wellis Myline Calabria térkád

 

Read previous post:
Miért jó az univerzális szegőléc?

Egy padlóburkolatot a szegélyezés tesz teljessé, melyet szegőléccel, avagy szegélyléccel oldhatunk meg egyszerűen. A szegőléc a padló és a fal...

Close