Fürdőszoba Otthon, lakás

A Jika fürdőszobabútorok előnyei

Egy fürdőszobabútor a fürdőszobában tárolt pipere, és egyéb holmik praktikus, és egyben dekoratív tárolására szolgál. Mivel nedves környezetben kell kiszolgálnia igényinket, a nedvességtűrés szempontjaira is figyelnünk kell – tehát nem megfelelő egy nem fürdőszobai célra készített egyéb bútor a fürdőszobába.

Rengeteg fürdőszoba bútor gyártó létezik, azonban cikkünben most a Jika fürdőszobabútorok előnyeit ismertetjük.

A cseh Jika által képvislet minőség vitathatatlan, egyebek mellett a fürdőszobabútorok területén is. A márka előélte egészen a 19. századig nyúlik vissza, a csehországi Znojmóba. A Jika napjainkban piacveztővé vált egész Európában a szaniterkerámia gyártás területén. A márka általános jellemzője a magas minőség, kiemelkedő funkcionalitás, modern és klasszikus design, sokoldalú termékválasztékban, bárki által elérhető árfekvésben.

Jika Cubito Pure alsószekrény (fürdőszobabútor)

A Jika fürdőszobabútorok jellemzői:

  • a szekrények ABS élekkel készülnek, melyek ellenállóak, az alkalmazott PUR ragasztó vízálló kötést biztosít. (e tulajdonság nélkül a bútorok nedves környezetben szétesnének, szerett bútorunk használhatatlanná válna, újat kellene vásárolni.
  • A szekrény rögzítők terhelhetősége 100 kg, így biztonságosak, nem kell aggódnunk, hogy leszakad.
  • Az ajtó zsanérokat és a fiók síneket 20 ezer nyitás/zárás ciklusra tesztelték, a hosszú élettartam biztosított.
  • A fióksínek beépített csillapítókkal vannak ellátva, melyek megakadályozzák a becsapódást.
  • A fiókok teljesen kihúzatóak, így könnyen, kényelmesen hozzáférhető minden sarok.

Sokan, akik kicsi fürdőszobával rendelkeznek, nem is gondolkodnak fürdőszoba bútor vásárláson. Pedig létezik megoldás! Sőt, ajánljuk is körülnézni a fürdőszobabútorok között, hisz a kis fürdőszobában kiemelt a rendezett környezet szerepe, hogy ne legyenek itt-ott a padlóra elyezett tisztítószerek, és még sorolhatnánk.

A Jika fürdőszobabútorok között eleganciát sugárzó, kisebb méretekkel, kisebb mélységgel rendelkező fürdőszobabútort is találunk, melyek segítségével rendezett környezetet teremthetünk a kisebb fürdőszobában is.

A kiváló cseh minőség rendkívül ízléses, modern desgin-al párosul, melyet a Jika fürdőszobabútorok tökéletesen megtestesítenek.

Read previous post:
Tekerőgombos csaptelepek újratöltve: Mofém Golf csaptelep kollekció

Egy csaptelep hagyományosnak, klasszikusnak mondható, amennyiben tekerőgombokkal (meleg és a hideg víz nem egy karral, hanem külön tekerhető "gombokkal") üzemeltethető....

Close