Fürdőszoba

Ötletek kicsi fürdőszobákba

Sokan, akik kicsi fürdőszobával rendelkeznek, nem is gondolkodnak fürdőszoba bútor vásárláson. Pedig létezik megoldás! Sőt, ajánljuk is körülnézni e területen, hisz a kis fürdőszobában kiemelt a rendezett környezet szerepe.

Azokba a panellakásokba, ahol a terek átrendezésére, bővítésére nincs lehetőség, ám a régi fürdőszobát mégis szeretnénk helytakarékos megoldásokkal szebbé, kényelmesebbé tenni, van megoldás!

Például a Jika Tigo termékcsalád mosdói csupán 38,5 cm helyet foglalnak el. Jó ötlet egy, a mosógép fölé szerehető kisebb mélységű szekrényt választani, mely a szükséges használati tárgyak, akár tisztító és tisztálkodási szerek tárolására alkalmas.

A kisméretű fürdőszobákban minden centiméter számít. Példánkban egy 2,4 m2 fürdőszobába ajánlunk berendezést:
A Jika Tigo WC-k mélysége mindössze 62 cm, hozzáillő 60 cm széles Tigo mosdóval (38,5cm mélység) harmóniát termet, összességében pedig kis helyet foglalnak el a fürdőszobai térben, így elkerülhető a zsúfoltság miatti esetleges rossz közérzet. Egy ilyen méretű mosdó alá fürdőszoba szekrény elhelyezése javasolt, ahol vagy a törölközőket, vagy akár a tisztítószereket, mosószereket tárolhatjuk. A Jika Tigo termékcsaládban megtalálja a kívánt méretű mosdót, alsószekrénnyel.

Akár 45 cm széles Tigo mosdót is választhatunk, szintén alsószekrénnyel, ám így kisebb helyünk lesz pakolni. 

Ajánljuk pl. egy 120*80 zuhanyzó beépítését, de akár fürdőkádban is gondolkodhatunk ilyen méretben.

Ha még ettől is kisebb fürdőszobával rendelkezünk, és a mosógépet is szeretnénk a fürdőszobában elhelyezni, a Tigo 45 cm széles mosdója, elfordítható szekrénye, valamint egy Olymp zuhanytálca Mio zuhanykabinnal tökéletes megoldás a kényelem és a design szempontjából is. Ha a WC a fürdőszobában található, a Tigo mindössze 49cm-es fali WC-je helytakarékos megoldás, így marad hely a mosógép számra is. Ha szeretnénk tárolóhelyet, pl. a WC fölé is szerelhetünk egy kis mélységű faliszekrényt.

Kis méretű fürdőszoba esetén sem kell lemondanunk a kényelemről és a designról, a Jika fürdőszobai termék kínálata szinte minden problémára ajánl megoldást.

Read previous post:
A Jika fürdőszobabútorok előnyei

Egy fürdőszobabútor a fürdőszobában tárolt pipere, és egyéb holmik praktikus, és egyben dekoratív tárolására szolgál. Mivel nedves környezetben kell kiszolgálnia...

Close