Fürdőszoba

A látvány és a technológia összhangja a fürdőszobában inox mosdókkal

A mosdó minden fürdőszoba alapdarabja, nélküle a helyiség nem értelmezhető, funkcióját veszti. Mégis kiválasztásakor érdemtelenül kevés figyelmet kap, pedig a nem megfelelő mosdó több bosszúságot okoz, mint örömet. Azonban, ha a fürdőszoba tervezésekor a mosdóra is hangsúlyt fektetünk, otthoni wellness szentélyünk kiteljesedhet, akár a mosdó látványa kaphatja a főszerepet, hisz azt vendégeink is garantáltan használni fogják.

A mosdó mérete, formája, felülete, valamint a színe, sőt, az anyaga, melyekkel kapcsolatban döntést kell hoznunk, éppen ezért fontos tisztában lennünk a legújabb trendekkel. Ez nem feltétlenül a legutolsó divatot jelenti, hanem inkább a technológiai újításokat, melynek köszönhetően új mosdónk hosszú évekig esztétikus, tartós és higiénikus marad.

A 21. század mosdói nem csupán formavilágukat tekintve hoztak újításokat, hanem felületi kivitelükben, anyaghasználatukban, és színek tekintetében is figyelemre méltó újításokat mutatnak.

A Sapho Aurum mosdók a legmagasabb minőséget képviselő szaniterek közé tartoznak. Figyelemre méltó, hogy a Sapho Aurum mosdók anyaga nem a megszokott kerámia, hanem inox, ami jellegzetessé teszi a teljes megjelenésüket. Kecses, szinte légies kisugárzású mosdók, melyek egyszerű, geometrikus formákat – kör, illetve téglalap – kaptak, így tökéletes választás lehet minimalista és klasszikus terekbe is.

Sapho Aurum szálcsiszolt Inox

Az Aurum inox mosdók egy vákuum kamrában párologtatással, vékony rétegben felvitt PVD felületkezeléssel vannak ellátva, ami gondoskodik a kemény, korróziónak, savaknak, kopásnak és magas hőmérsékletnek ellenálló felületről. Ez egy környezetbarát technológia, melynek eredménye az egyedi megjelenésű különleges szaniter, mely ikonikus darabja lesz fürdőszobánknak.
A tisztításuk rendkívül egyszerű, nem kíván különös bánásmódot, valamint az esetleges szennyeződések is kevésbé látszanak a felületükön, mint a kerámia társaikén.

Sapho Aurum mosdó antracit

Az Aurum mosdók natúr inoxon kívül antracit, arany és rózsa arany színekben is elérhetőek.

  • A natúr inox a letisztult, minimalista terekbe illik,
  • az arany és a rózsa arany az elegáns modern, klasszikus, vagy akár eklektikus enteriőrökbe is jól illeszkedik,
  • az antracit pedig a markáns, maszkulin, indusztriális jellegű fürdőszobákban érvényesül leginkább.

Sapho Aurum mosdó arany

A Sapho Aurum mosdók mindegyike pultra ültethető kivitel, formájukat tekintve téglalap vagy kör alakú.

  • A téglalap alakú Aurum mosdó esetében a mértani tökéletesség, a párhuzamos és merőleges vonalak harmóniája érvényesül egy arányaiban passzoló mosdópulttal párosítva.
  • A kör alakú Aurum mosdó viszont játékosságot visz a térbe, és szögletes pultra építve megbontja a szigorú vonalakat, könnyeddé varázsolja az enteriőrt.

Az Aurum mosdóval nem csupán egy könnyen kezelhető, rendkívül tartós mosdót kapunk, hanem a fürdőszobai enteriőr látványában is meghatározó szerepet játszhat majd.

A tervezésnél tartsuk szem előtt, hogy a fürdőszobai kiegészítők színe illeszkedjen a mosdó színéhez. Az Aurum esetében melléfogás lenne eltérő tónusokkal vagy kontrasztokkal variálni, az összhang azonos színekkel és egyszerű formákkal lesz tökéletes.

Forrás: saphokft.hu

Sapho Aurum mosdó rózsa arany

Read previous post:
Fürdőszobák aranykora – aranyozza be fürdőszobáját

Vitathatatlan, hogy az arany szín alkalmazása otthonunkban markánsan meghatározza az enteriőrt, mágnesként vonzza a tekintetet. Az arany jelenléte eleganciát, magas...

Close