Fürdőszoba

Különleges design a fürdőszobában: beton mosdók

A fürdőszobában rejlő lakberendezési lehetőségek napjainkra, az utóbbi években óriási utat jártak be. A fehér csempék és szaniterek ideje már-már lejártnak mondható, ma már hihetetlen választék áll rendelkezésünkre, és minden adott ahhoz, hogy saját stílusunkhoz igazítsuk a fürdőszobánkat.

A gyártók a színek felé fordultak szaniterek tekintetében is, sőt úgy tűnik, hogy a fehérrel kéz a kézben együtt járó minimalista stílus is kezd kikopni a mai fürdőszoba trendek közül.

A fehér és a minimalista fürdőszobák helyett sokkal inkább a színek és a különböző textúrák kombinációja diktálja a fürdőszoba divatot, és a természet, valamint a természetes anyagok felé fordulás is megfigyelhető.

Az egyedi és kifinomult színek, az anyagfelhasználás eredményeként megvalósuló tónusok friss összhatást keltenek egy modern fürdőszobában, azonban arra érdemes figyelni, hogy maximum 2-3 színt kombináljunk az egységes stílus érdekében.

Ha igazán különleges szín-, és anyaghasználatra, tónusos megjelenésre törekszik fürdőszobájában, akkor ajánljuk figyelmébe a beton mosdókagylókat. A Sapho Formigo beton mosdók bármely fürdőszobában megállják a helyüket, hiszen az anyag sajátosságainak, és a szín-, valamint formaválasztéknak köszönhetően bármilyen stílusba jól beilleszthetőek.

Sapho Fromigo beton mosdó

A betonból készült mosdókagyló egy új irányzat a természetes anyagok felhasználásában a fürdőszobák berendezésében. Vonzó dizájnja és funkcionalitása megfelel a modern élet követelményeinek. Egyedi textúrája megadja a belső térnek a szükséges eredetiséget, strapabírók, időtállóak és stílusosak, így garantáltan hosszú távon tervezhetünk velük.

Sapho Formigo beton mosdó

A Sapho Formigo termékcsalád tagjai nem csak az anyagfelhasználás miatt különlegesek, hanem azért is, mert kézzel készült a sorozat összes darabja. Minden darab eredeti, amely egy képzett mesterember elméjének lenyomatát viseli. Ezen darabok úgy készülnek, hogy egy speciális könnyűbeton keveréket öntőformába öntenek és a folyadék felszívódása ellen impregnálják. A mosdó külső szerkezete nyers beton, így egyedi megjelenést kölcsönöz a fürdőszobájának.

A többféle színben elérhető Formigo beton mosdók ovális, kör, illetve téglalap formákban, pultra ültethető kivitelben elérhetőek. 

A fürdőszoba és otthonuk alap stílusa határozza meg a pult milyenségét. A Formigo beton mosdók jól harmonizálnak a természetes fa, vagy fa  hatású pulttal, fürdőszobabútorral, de akár egyszínű, homogén bútorral, pulttal is kombinálhatjuk. Mosdólábbal is megállják a helyüket egy modern enteriőrben.

A Sapho Formigo beton mosdó karbantartása/tisztítása:
A mosdó tisztítására használjon mindig vizet, rongyot vagy szivacsot, hagyományos tisztítószereket vagy alkohol alapú tisztítószerekkel. Mindig alaposan öblítsük le. A tisztítás során ne használjunk- hidroxidokat, hígítókat, vízkőoldókat stb. A fényezéséhez ne használjanak semmilyen szemcsés durva pasztát, súroló anyagokat, keféket. Használatuk tönkreteheti a mosdó felületét és az egész mosdót. E termékcsalád tagjai nem rendelkeznek túlfolyóval.

A mosdó rövid ideig ellenáll a hőnek, akár 150 °C-ig.

Sapho Formigo beton mosdó

Sapho Formigo beton mosdó

Sapho Formigo beton mosdó

Sapho Formigo beton mosdó

Sapho Formigo beton mosdó

Read previous post:
A látvány és a technológia összhangja a fürdőszobában inox mosdókkal

A mosdó minden fürdőszoba alapdarabja, nélküle a helyiség nem értelmezhető, funkcióját veszti. Mégis kiválasztásakor érdemtelenül kevés figyelmet kap, pedig a...

Close