Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Kludi Logo Neo csaptelepek a barátságos enteriőrért, takarékosan

Barátságos ám mégis karakteres kisugárzás jellemzi a Kludi Logo Neo csaptelepeket. Mindazoknak tökéletes választás, akik víztakarékos, modern, szögletes megjelenésű csaptelepet keresnek, ám idegenkednek a szögletes sarkaktól.

Modern, üdítő designjával a Kludi Logo Neo csaptelep család hódít a piacon. Jó ár-érték aránya mellett nagyon kedvelt termékcsalád, hisz barátságos megjelenéséhez akár 40% vízmegtakarítás is társulhat az öko-perlátor.

kludi-logo-neo-kadtolto-csaptelepA Logo Neo csaptelepeket hosszú élettartam, modern és időtálló megjelenés jellemzi, kényelmes használattal, egyszerű és praktikus design-al.
Lekerekített sarkai, barátságos vonalvezetése, fényes króm felülete teszi tökéletes megjelenésűvé kategóriájában, egykaros kivitele pedig egyszerű használatot tesz lehetővé. Víztakarékos perlátora pedig csak emeli népszerűségét a felhasználók körében otthon és közületekben is.

A Logo Neo csaptelep családban műszakilag is kiszolgál szinte minden igényt, hisz a falra szerelhető mosogatócsaptelep mellett álló konyhai csaptelep is megtalálható a palettán.

A visszafolyásgátlóval, z-csatlakozóval ellátott zuhany csaptelep és a kádtöltő csaptelep (zuhanyszett nélkül) praktikus szerelést és használatot tesz lehetővé. Logo Neo zuhanyszettet külön vásárolhatunk, zuhanyrúddal, gégecsővel, kézizuhannyal, gyors vízkőeltávolító rendszerrel.

kludi-logo-zuhanyszettKludi Logo Neo csaptelepek általános jellemzői:

  • jó ár-érték arány
  • egykaros, teli fogantyú, fényes króm
  • fali-, vagy álló kivitel
  • kerámia vezérlőegység állítható hőfokkorlátozóval
  • víztakarékos ECO perlátor
  • gyorsrögzítő rendszer
  • 5 év garancia

Megbízható kivitel, modern, időtálló design, és a takarékos üzem ami a Kludi Logo Neo csaptelepeket leginkább jellemzi. Jó ár-érték arányával és víztakarékos ECO perlátorával szinte verhetetlen a piacon.

Read previous post:
A méltán népszerű Kludi Maris csaptelepekről

A Kludi Maris csaptelep termékcsaládot a hosszú élettartam jellemzi, melyben kiemelkedő szerepet kap a kényelem, az egyszerűség és a praktikum,...

Close