Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

A RIHO Lusso fürdőkád a kényelem és praktikum megtestesítője

A megfelelő fürdőkádat kiválasztani nem egyperces feladat, de megéri a befektetett időt. Ha modern, letisztult kisugárzású fürdőszobát szeretne, ahol a fürdőkád a stabilitást képviseli, válassza a RIHO Lusso egyenes kád kollekció megfelelő méretű darabját.

A RIHO Lusso egyenes kád esetében a kifinomult és küröltekintő formatervezésnek köszönhetően a rendelkezésre álló méretek szinte minden köbcentije kihasználásra került. Szögletes vonalvezetése az időtállóságot, a stabilitást képviseli, mégjelenése mégis eleganciát sugároz.

A RIHO Lusso egyenes kádak többféle méretben választhatóak, mind hosszúság, mind szélesség tekintetében.

A Lusso kádak leeresztője a kád belső vagy külső oldalán (beépítés függvénye), középen helyezkedik el, így a fürdővízben felülve sincs esélyünk arra, hogy megnyomjon, kellemetlen érzést okozzon a kádleeresztő, vagy a hátunkat nyomhassa a túlfolyó/leeresztőszelep. Kényelem, praktikum és luxus egy helyen.

Mint minden RIHO fürdőkád estén, a Lusso kádakra is 10 év gyártói garacia vonatkozik, mely a kád formatartóssága mellett a színtartósságot is magában foglalja. A garancia feltétele, hogy a hozzáillő kádlábbal történjen a beépítés.

A RIHO már több, mint 25 éve jelen van az európai piacon, Magyaroszágon leányvállalttal, mi több, hatalmas raktárkészlettel rendelkezik! Több, mint 300 kádtípus található meg magyarországi raktárában.

A RIHO Lusso fürdőkád kollekció kiváló holland minőséget képvisel, kitűnő fromatervezéssel, kiforrott gyártási technológiával és csúcsminőségű anyagfelhasználással.

Letisztult, szögletes formavilág jellemzi a Lusso kádakat, mely szigorú vonalvezetést a sarkaknál finomított ívek törik meg. Egy Lusso fürdőkád eleganciát hoz a fürdőszobába, luxust idéző design-jával.

Read previous post:
Letisztult kisugárzás, luxus életérzés a fürdőszobában: RIHO Miami fürdőkáddal

Egy fürdőszoba felújítása sokszor hosszadalmas, olykor bosszúságokkal teli művelet. Azoban a gondos tervezés és termékválasztás biztosan meghozza a várva várt...

Close