Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Letisztult kisugárzás, luxus életérzés a fürdőszobában: RIHO Miami fürdőkáddal

Egy fürdőszoba felújítása sokszor hosszadalmas, olykor bosszúságokkal teli művelet. Azoban a gondos tervezés és termékválasztás biztosan meghozza a várva várt gyümölcsét, a gyönyörű, luxust sugázró fürdőszobát. Ehhez elengedhetetlen, hogy a fürdőkádunk is kiváló minőségű, eleganciát sugárzó darab legyen. A RIHO Miami egyenes kád kitűnő választás lehet.

A RIHO szaniterek, és fürdőkádak egyaránt kiváló minőséget képviselnek, elérhető áron! A RIHO Miami fürdőkádak kifinomult formatervezéssel megbízható holland minőséget képviselnek. A holland fürdőszobák világát teremtik meg otthonunkban.

Bátran válogassunk a RIHO fürdőkádak, szaniterek között, hisz a RIHO már több, mint 25 éve jelen van az európai piacon, e mellett pedig Magyarországon saját leányvállalata van, így rendelkezik magyarországi raktárkészlettel is! Mi több, hazánkban a RIHO a legnagyobb raktárkészlettel rendelkező gyártó, több, mint 300 féle fürdőlűd található meg hazai raktárában.

A RIHO Miami egyenes kádak többféle méretben választhatóak, az Ön fürdőszobája adottságainak függvényében. Rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkezik!

A kiváló minőségre a 10 év gyártói garancia emlékeztet, ám ne feledjük, a garancia a kádláb megvásárlása, és a kádlábbal történő beszerelés esetén érvényes!

Fontos kiemelnünk, hogy a RIHO garancia a nem csak a kádak formatartósságára, hanem a színtartósságra is vonatkozik! Kiforrott technológia, csúcsminőségű anyagfelhasználás jellemzi a RIHO termékeket!

A Miami kádak tágas kivitelben, elegáns vonalvezetéssel teremtik meg a letisztult fürdőszobai hangulatot. A Miami fürdőkádakban egy-egy fárasztó nap után kényelmesen pihenhetünk fürdővizünkben, egy olyan milliőben, ahol nyugtatólag hat ránk a környezetünk, a kellemes melegvíz, és a kényelmesen elegáns fürdőkádunk.

Read previous post:
Elegancia, kecsesen ívelt formák a fürdőszobában a Kludival

A Kludi csaptelepek magas minőséget képviselnek, melyet kifejez letisztult megjelenésük és kényelmes, energiatakarékos használatuk. A Kludi Pure & Style csaptelep...

Close