Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Padlólap

Élvágott, márvány hatású padlólapok a modern, vagy klasszikus otthonért

A márvány hatású padlólapok már-már klasszikusnak számítanak, ám a letisztult, modern otthonok tökéletes alapját alkotják meg. Egy jó minőségű, élvágott (retifikált), fényes felületű márványmintás padlólap eleganciával tölti meg a teret, mégis extravagáns milliőt sugároz.

A spanyol kerámia burkolat gyártás minősége vilgszerte elismert, hisz tradícionális alapokon nyugszik, ma már innovatív gyártástechnológiákkal.

A retifikált (élvágott, élcsiszolt) padlólapok prémium minőséget képviselnek, az igényes, modern lakberendezés tökéletes alapkövét biztosítják. Például az Azulejos Benadresa gyár Nairobi és Calacatta márvány hatású padlólapjai digitális technológiával készülnek, ennek köszönhető a klasszikus márvány tónusok szinte tökéletes reprodukciója e padlólapokban.

AB Nairobi Marfil padlólap

A Nairobi Marfil  80×80 cm-es I. osztályú, retifikált (élvágott), gres porcelán padlólap, elfántcsont színű, márvány hatású textúrával. Krémes színvilágának köszönhetően meleg, barátságos alapot ad a fürdőszobának, konyhának, nappalinak, vagy közlekedő területeknek egyaránt.

Nagyméretű padlólap lévén térnövelő hatása van, és nem utolsó sorban letisztult eleganciát teremt a modern vagy épp a hagyományos stílusú otthonoknak egyaránt.

AB Calacatta Bianco padlólap, Nappali-étkező

Szintén az Azulejos Benadresa spanyol kerámiaburkolat gyár designereinek köszönhetjük a Calacatta Bianco  retfikált (élvágott) 80×80 cm-es gres porcelán padlólapot, mely klasszikus fehéres-szürke színvilággal, márvány hatású mintázattal készült. Tökéletes választás mindazoknak, akkik a klasszikus kisugárzású otthonra vágynak, vagy épp azoknak is, akik a modern, letisztult stílusirányzatokat részesíti előnyben a lakberendezésben.

E márványmitás padlólapok már-már univerzálisnak mondhatóak, hisz PEI 4.-es, magas kopásállóságuknak köszönhetően otthonunk bármely helyiségében alkalmazhatóak, legyen az a konyha, a fürdőszoba vagy akár a nappali is.

A retifikált gyártástechnológiának köszönhetően az élvágott padlólapok 1-2 mm-es fugával burkolhatóak. Ajánlott a padlólappal egyező színű fugázóanyagot választani, hogy egységes, letisztult padlófelület legyen az eredmény.

E padlólapok burkolásánál, és általában a nagyméretű padlólapok fektetéséhez erősen ajánlott szintező termékek, rendszerek alkalmazása a tökéletesen sík felületért.

AB Calacatta Bianco padló, Nappali

Read previous post:
A RIHO Lusso fürdőkád a kényelem és praktikum megtestesítője

A megfelelő fürdőkádat kiválasztani nem egyperces feladat, de megéri a befektetett időt. Ha modern, letisztult kisugárzású fürdőszobát szeretne, ahol a...

Close