Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

A RIHO térkádak romantikája

A térben álló kádak látványa modern eleganciát külcsönöz a fürdőszobának, és nem beszélve arról a luxus élményről, mely a használóját éri. Romantika, luxus, melyet egy RIHO térben álló kád megteremthet a fürőszobában. 

Ha megfelelő méretű fürdőszobával rendelkezik, a RIHO térben álló kádak romantikáját Önnek is ki kell próbálnia. A RIHO Barcelona és a RIHO Bilbao ovális térkádak lágy vonalvezetése, kerekded formái igazán romantikus hangulatot teremtenek. E fürdőkádakban a kellemes ellazulás garantált.

Riho Barcelona ovális térkád

Sokak számára még manapság is hivalkodónak tűnik egy szabadon álló kád a “hétköznapi” otthonok fürdőszobájába. Pedig egyáltalán nem hivalkodó! Egy térkád valóban modern enteriőrt teremt, a szabadság érzését közvetíti, a kényelmet és  az eleganciát hozza el mindennapjaink során. Mi sem kellemesebb egy-egy fárasztó nap után, mint ellazulni egy térkádban. Sőt, az igazán romantikus hangulat megteremtésében is nagy segítséget nyújt. Utóbbi esetben érdemes a hangulatvilágításról is gondoskodni például illatgyertyák gyújtásával.

A RIHO fürdőkádak pórusmentes műanyagból készülnek, poliészter üvegszállal és kádfenék merevítéssel kiképezve. Az úgynevezett Solid Surface alapanyag sokkal nehezebb és masszívabb anyag, mint az akril, melyet ha megtapintunk, máris érezzük a prémium minőséget. Felülete pórusmentes, mely nem ad lehetőséget a baktériumok és a vízkő letapadásának, mégis csúszásmentes. Jó hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően a fürdővíz hosszú ideig megőrzi hőmérsékletét.

A RIHO a magyarországi piacon a legnagyobb kínálattal rendelkező gyártó, több, mint 300 féle fürdőkád típus található meg a kínálatában. Ami egy kiemelkedő érv a RIHO mellett, hogy a garancia nem csak a formatartósságra, hanem a színtartósságra is vonatkozik kádjaiknál, a kiforrott technológiának és a csúcsminőségű alapanyagoknak köszönhetően!

A teljes felfrissülés érdekében válassza ki az Önnek leginkább tetsző RIHO fürdőkádat, és rendelje meg masszázsrendszerrel. A RIHO fürdőkádjainak ugyanis szinte bármelyike felszerelhető  masszázsfunkcióval, világítással vagy akár színterápiával is!

Read previous post:
Természetes, vagy műkő tisztítás, védelem – tisztítsuk meg a síremlékeket is

A kültéri természetes, vagy műkő burkolatok, ugyan úgy, mint a síremlékek az év minden szakában ki vannak téve az időjárás...

Close