Beltér Burkolat Kültér, kert Padlólap

Strapabíró, időtálló padlólap akár garázsba is

Időtálló, mégis stílusos padlóburkolatot keres teraszára, erkélyére, vagy bármely gazdasági helyiségbe? A Pimento natur gres padlólap család tökéltes választás, minősége, és kiváló ár-érték aránya miatt is.

Pimento natur gres kollekció 3 színben érhető el, a szürke áranyalat csúszásmentes felülettel is választható.

Mivel anyagában színezett, mázatlan kőporcelán lapról van szó, impregnált felülettel, nem szükséges a burkolást követően a felületet utólag kezelni.

A Pimento natur greslapok felülte matt, 30×30 cm-es méretben, 7,5 mm lapvastagsággal készülnek kőporcelán (gres) alapanyagból. A greslapok tulajdonságai közé tartozik, hogy csekély a vízfelévtele, nagyon kemény, és kopásálló, a teljes lapvastagságban azonos színű és anyagú burkolat.

A Pimento ipari natur gres padlólapok úgynevezett mákos hatású design-al érhetőek el, barna, beige és szürke alapszínben. Szürke színben R11 csúszásmentességű változat is választható, ami fedetlen kültéri felhasználásra, vagy akár vizes helyiségekbe is ideális “göröngyös” csúszásmentes felülete miatt.

A Pimento natur gres padlólapok burkolhatóak konyhájába, mosókonyhába, vagy kamrába, sőt akár garázsba is. Kiváló burkolata lehet a terasznak, erkélynek is. Ipari felhasználásra, nagyobb gyárfelületek burkolására is alkalmas, hisz nagyon starpabíró.

Megegyező színű, keskeny fugával brukolva szinte összefüggő, harmonikus felületet kapunk.

Gres padlólapok általános jellemzői:

Struktúrált mákos gres padlólap

  • sav- és lúgállóak, színtartóak
  • könnyen tisztíthatóan
  • magas felületi keménységgel és hajlítószilárdsággal rendelkeznek
  • esztétikusak

A Pimento padlólapok gres anyaga, matt felülete és anyagában színezett desginja magas kopássállóságot, starpabíró, könnyen tisztán tartható felületet eredményez. Garantáltan hosszú évekig elégedettek lehetünk a padló minőségével még fokozott igénybe vétel esetén is.

Read previous post:
A RIHO térkádak romantikája

A térben álló kádak látványa modern eleganciát külcsönöz a fürdőszobának, és nem beszélve arról a luxus élményről, mely a használóját...

Close