Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

A Wellis csaptelepek világa

A Wellis csaptelepeket a kiváló minőség és a modern, letisztult design jellemzi. A klasszikus értelembe vett modern króm szögletes, vagy épp lekerekített design-al rendelkező csaptelep mellett a maximálisan modern megjelenés és színvilág is megtalálható a Wellis csaptelepek kínálatában.

Az egyszerűbb, mégis modern vonalvezetésű Comino, Cosmo, vagy Bellini króm Wellis csaptelepek tökéles és pénztárcabarát megoldást nyújtanak fürdőszobájába.

Ám ha igazán modern, stílusos csaptelepekre vágyik, ajánljuk figyelmébe például a Wellis Umbra csaptelep kollekciót.
E termékcsalád egyenes vonalvezetése tökéletes összhangot képez a nyitókar és a fali csatlakozás lekerekített designjával. Rosegold és fekete színkombinációja a modern enteriőr elengedhetetlen keléke. Sárgaréz csaptelep test, kerámiabetéttel képezi e csaptelepek alapját.

Figyelemre méltó a Wellis Mamba csaptelep kollekciója is. Tömör, robusztus megjelenés, szemet gyönyörködtető vonalvezetés jellemzi. A Mamba csaptelep család matt fekete kivitelben egészen lenyűgöző látványt nyújt minden fürdőszobában! A csaptelepek sárgaréz testtel és kerámiabetéttel készülnek. A Mamba kollekcióban egyéb fürdőszobai kiegészítőket is találunk, így e termékcsalád választásával tökéletes összhangot teremthetünk fürdőszobánkban.

A króm csaptelepektől való eltérés a legfrissebb fürdőszoba trendek közé tartozik. Az aranyszínű Aurum csaptelep család nem csak színével, hanem izgalmas formavilágával is a jövőt képviseli. A csaptelepek sárgaréz testtel és kerámiabetéttel készülnek, a fényes arany színű felület teszi teljessé. A fürdőszobai design egységessége érdekében ajánjuk mellé az arany profillal rendelkező zuhanykabin választását. Ha szabadon álló kádat tervez fürdőszobájába, az Aurum csaptelep kollekcióban megtalálja az alkalmas arany színű csaptelepet hozzá.

Ha az elegancia és a exkluzivitás jellemzi Önt és az otthonát, akkor a Rundo csaptelep családot Önnek tervezték. Tejfehér-króm színvilágával prémium megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának. Lekerekített, finom vonalvezetése exkluzivitását emeli, s akár szabadon álló kádjához is tökéletes megoldást kínál. Mind e mellett kárperemre szerelhető csaptelep szettje, vagy az esőztető zuhany is figyelemre méltó, letisztult csaptelepet kínál fürdőszobájába.

A Wellis csaptelepek többféle design-al kínálnak megoldást szinte minden fürdőszobai igényhez, modern, minőségi kivitelben.

 

Read previous post:
A múlt újraérelmezése a Zalakerámiától: Tempo kollekció

A Zalakerámia Tempo kollekció a múlt újraérelmezésével született. Ez a nosztalgikus érzéseket keltő, az 50-es, 60-as években virágkorát élő cementlapok...

Close