Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Fa hatású padló a kerámia előnyeivel

Ma már óriási választék áll rendelkezésünkre, ha akár vizes helyiségekbe szeretnénk fa padlót. Egészen pontosan fa hatású, vízhatlan burkolatot. A kerámia fa hatású padlólapok kiváló alternatívát szolgáltatnak a valódi fa padló helyett!

De miért is lenne szükség a fa padlót helyettsíteni? Nos természetesen valódi fából is vásárolhatunk olyan minőségi padlólapot, mely akár a fürdőszobánkba is maximálisan alkalmas, azonban a pénztárcánk nagyban befolyásolja döntésünket, hogy a valódi fa padlóra, vagy inkább egy minőségi, fa hatású kerámia burkolatra essen a választásunk.

A fa hatású kerámia burkolatok ma már a valódi fára megszólalásig hasonlító design-al készülnek. Különböző méretek, színárnyalatok közül választhatjuk ki a számunkra ideálisat.

A valódi fával ellentétben nincs szükség kompromisszumokra, vagy utólagos felületkezelésre, bonyolult ápolásra… A fa hatású kerámia burkolatok magukban hordozzák a kerámiaburkolat minden előnyét, tulajdonságát.

A Khan Yucca kollekció padlólapjai például a fa deszkákra emlékeztető design-ukkal hódítanak. Modern, kerámia alternatívát szolgáltatnak a fa deszkák kedvelőinek. Mindazok számára ajánljuk, akik a múlt romantikus hangulatát és barátságosságát szeretnék újjáéleszteni otthonukban. Kiválóan illeszkednek modern, és klasszikus berendezéshez is.

A Khan Yucca padlólapok 15,5×60,5 cm méretben és három színváltozatban kaphatók: bézs, barna és antracit. Nagy előnyük, hogy mivel padlólapok, akár falicsempeként is alkalmazhatóak.

PEI 4. kopásállósága révén nagyobb igénybevétel estén is alkalmasak, és mivel fagyálló burkolatról van szó, ideális választás fedett erkélyre, teraszra is.

Ajánljuk a következő helyiségekbe:
– fürdőszobába
– konyhába
– nappaliba
– közlekedő területekre, folyosóra
– padlófűtés esetén is!

A Khan Yucca kollekció a deszka padló kiváló alternatívája, elérhető áron.

Read previous post:
A Wellis csaptelepek világa

A Wellis csaptelepeket a kiváló minőség és a modern, letisztult design jellemzi. A klasszikus értelembe vett modern króm szögletes, vagy...

Close