Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Biztonságos és kényelmes zuhany megoldások, modern fürdőszobákba

A zuhanykabin kínálat sokkal gazdagabb és különlegesebb annál, mint hogy csak egyetlen típusú, akár hagyományosnak vélt görgős vagy kifelé nyíló zuhanykabinban gondolkodjunk. A zuhanykabin gyártóknál is megfigyelhető innovációnak hála, ma már olyan zuhanykabint is választhatunk, melynél a zuhanykbain ajtaja kinyitáskor és becsukáskor becsapódást gátló fékező rendszert kapott. 

Soft Open-Close rendszer

A Radaway Espera Pro zuhanykabinok vadonatúj változata úgynevezett Soft Open-Close rendszerrel ellátott, mely fékezi a kabin ajtaját kinyitáskor és becsukáskor.

A Radaway Espera zuhanykabin kollekciót elegancia és minőség jellemzi, mely akár kis helységekben, vagy nagy fürdőszobákban is érvényesül. Felsőgörgős tolóajtó kialakítással és 8 mm vastag Easy Clean vízlepergető bevonattal ellátott edzett üvegből készülnek, mely elsőrendű megoldás vízkőfoltok, lerakódások megakadályozására, így a tisztítása, tisztán tartása sem okoz problémát.

Az Espera és Espera PRO zuhanykabinok széleskörű igényeket elégítenek ki. Tolóajtós, vagy nyílóajtós változatban érhetőek el. Az Espera Pro széria becsapódást gátló fékező rendszere különösen kényelmessé és felhasználó baráttá teszi a kabinokat.

Az Espera zuhanykabinok esetében a tervezők mindenre gondoltak. E kabinok kiakasztható, kiemelhető ajtóval készültek, a könnyebb és alaposabb tisztítás érdekében.

Nem alhanyagolható információ, hogy az Espera széria zuhanykabinjait fel lehet állítani akár tálcára, akár közvetlenül a padlóra is. (A padló kialakításakor figyelni kell a padló megfelelő lejtésére, és zuhanyfolyóka elhelyezése nem elhagyható.)

A megszokott, zuhanytálcás méretek mellett az Espera zuhanykabin kollekcióval akár 160*200 cm-es, vagy nagyobb zuhanykabint is kialakíthat. Kérjen szakértő segítséget csapatunktól.

Minden Radaway zuhanykabinra 2 év garancia biztosított, és ezt a garancia időt még 1 évvel meghosszabbíthatja, amennyiben a kabinja beszerelését Radaway szakszervizre bízza.

Read previous post:
Luxus a fürdőszobában – az arany ízléses megjelenése

A zuhanykabinok tekintetében is óriási a kínálat, a kereslet sokszínűségét igyekeznek kiszolgálni a gyártók. Így a megszokott, fehér, és króm...

Close