Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Luxus a fürdőszobában – az arany ízléses megjelenése

A zuhanykabinok tekintetében is óriási a kínálat, a kereslet sokszínűségét igyekeznek kiszolgálni a gyártók. Így a megszokott, fehér, és króm színek mellett mára elérhetőek a luxus kivitelben készülő, apró, arany részletekkel, arany profilokkal ellátott zuhanykabinok is. Első olvasatra sokak számára ijesztő lehet az arany színű zuhanykabin, ám a cikkünkhöz társított fotók önmagukért beszélnek. Bizony, lehet az arany színt is ízlésesen is felhasználni  a fürdőszobában.

A zuhanykabin kínálat sokkal gazdagabb és különlegesebb annál, mint hogy csak egyetlen típusú, akár hagyományosnak vélt zuhanykabinban gondolkodjunk.

Választhatunk ma már íves, félköríves, szögletes, azon belül téglalap, négyzet, vagy akár ötszögletű zuhanykabint is. Ám a forma még nem minden. A profilok, az apró “színes” részletek tekintetében is lehetőségünk van kiválasztani az ízlésünknek legmegfelelőbbet, legyen az a hagyományos fehér, vagy króm, esetleg matt króm, vagy akár fekete, vagy épp arany színű profilokkal ellátott zuhanykabin.

Például a Radaway Essenza Pro zuhanykabin kollekció sokszínűsége és légies megjelenése lenyűgöző. Letisztult szögletes, vagy íves, légies dizájnnal, a fenteb említett színekben választható, az Ön stílusának megfelelően. E színek megjelenése kisebb, vagy akár nagyobb felületeken is visszaköszön, típustól függően. Az Essenza Pro zuhanykabin kollekció a sokszínűségével és innovációjával hódítja meg a modern fürdőszobákat!

Zuhanykabin, Essenza Pro Gold

A Radaway Essenza Pro zuhanykabin négyféle színben lehet a fürdőszobája éke: a krómon kívül még fehér, fekete és arany színben is a fürdőszobájára szabhatja. Nem csak a színt, hanem a formát és méretet is igénye szerint választhatja ki a szögletes vagy íves kivitelből.

Az Essenza Pro zuhanykabin kollekció 6 mm-es biztonsági üveg falai Easy Clean védőréteggel ellátottak, mely megakadályozza a vízkő-, és szappanfoltok lerakódását, így a tisztán tartása sem okoz problémát.

Ha épített zuhanykabinban gondolkodik, az Essenza Pro kollekcióban erre is talál megoldást. Az Essenza Pro zuhanyajtók szintén elérhetőek többféle színben és méretben, hogy a fürdőszobáját álmai szerint alakíthassa ki.

Zuhanyajtó, Essenza Pro Gold

Ha igazán különleges, luxust képviselő zuhanyzóra vágyik, a Radaway Essenza Pro termékcsalád tökéletes választás, hisz stílusa, ízlése és nem utolsó sorban a rendelkezésre álló hely alapján választhatja ki a leginkább tetszetős megoldást. A minőség garantált, erre a gyártói 2+1 év garancia a bizonyíték.

Zuhanykabin, Essenza Pro Black

Zuhanykabin, Essenza Pro White

 

Read previous post:
Kőhatású zuhanytálca, akril anyagból!

Ha valami újra, különlegesre vágyik zuhanyzójába, ajánljuk figyelmébe a Radaway Doros Stone kőhatású, akril zuhanytálcáit, melyek 2020. tavaszán jelentek meg...

Close