Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Játékos és élettel teli – Zalakerámia Muscat fürdőszobai burkolat család

A Zalakerámia Muscat csempe és padlólap választék esztétikus megjelenésével, enyhén csíkos, fényes felületével már önmagában is megállná a helyét a fürdőszoba burkolatok piacán. Azonban a Muscat dekorcsempék vidámságukkal, erőteljes stílusukkal az egész kollekciót különlegessé és vonzóvá varázsolják.

A Muscat termékcsaláddal burkolt fürdőszobához a karakteres alapot a sötétbarna padlólap adja meg. Ez az árnyalat stabilitást sugároz az adott helyiségben, a falburkolat remekül rá tud épülni erre a markáns megjelenésű padlóra.

muscat1A Muscat csempék bézs és a padlólappal megegyező sötétbarna színekben állnak rendelkezésre. Így lehetőségünk nyílik eldönteni, hogy világosabb, vagy sötétebb végeredményt szeretnénk-e elérni az összkép tekintetében. Az azonban mindkét árnyalatra igaz, hogy rendkívül esztétikus variációjú tónussal jelennek meg a Muscat kollekcióban.

muscat3A Muscat dekorcsempék adják meg azonban a termékcsalád egyediségét. Pezsgő, dinamikus motívumaikkal ellenállhatatlanná teszik a felületeket. Ez a friss és lendületes hangulat betölti az egész teret, ami pozitív hatással és életkedvvel járja át a fürdőszobában tartózkodót.

A Cortina fantázianevet viselő dekorcsempe rendelkezik a leghatározottabb megjelenéssel sötét árnyalatának köszönhetően. De a retro ihletésű mintázat miatt magában hordozza a játékosságot.

muscat4A Muscat fantázianevű darab világosabb színével, és finom növényi mintázatával visszafogottabb kiegészítője a kollekciónak.

A Flinstone névre keresztelt pedig stilizált kő motívumaival a leginkább bohókás dekorcsempe a Muscat család választékában.

A Muscat padlólap mérete 30 cm*30 cm. Padlófűtés mellett is használható. Kopásállósága közepes (PEI III). A csempék és a dekorcsempék pedig 25 cm*40 cm-es méretben készülnek.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Fürdőszobai szőnyeg kiválasztása

Napjainkban a fürdőszobában higiénia és kényelmi szempontok alapján hidegburkolatot alkalmazunk. Azonban a hideg padlófelület csökkentheti konfortérzetünket, ezért ajálnott fürdőszoba szőnyegek,...

Close