Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Csúcsminőség kedvező áron – GilaxSPA fürdőkádak

A GilaxSPA fürdőkádak Senosan csúcsminőségű szaniterakril lemezekből készülnek, melyet az osztrák Senoplast&Klepsch gyárt. A modern gyártási technikának és a könnyű anyagmegmunkálásnak köszönhetően a GilaxSPA akril kádak jó ár-érték arányban vásárolhatóak meg.

A vákuumformázással könnyedén formázható anyagnak és a gondos tervezésnek köszönhetően a GilaxSPA akril fürdőkádjai anatómiailag a legideálisabb formát kapják, mindezt kedvező árakon.

Az GilaxSPA fürdőkádakhoz is használt akril anyag egyfajta speciális, hőre lágyuló műanyag, mely könnyedén és jól formázható. Nagyon könnyű, így könnyedén mozgatható, szállítható. Az akril fürdőkádak kiemelten jó tulajdonságai közé tartozik, hogy  rendkívül jó a hőérzet a vele való érintkezés során (nem hideg), a benne lévő víz lassabban hűl ki, mint pl. lemezkádak esetén. Rendkívül könnyedén tisztíthatóak a szaniterakril fürdőkádak.

Az akril fürdőkádak is többféle formában és méretben készülnek, így a GilaxSPA kínálatában is megtalálhatók a többféle méretű és formájú fürdőkádak.

gilaxspa_sarokkádGilaxSPA Pamela családnév alatt például megjelennek az egyenes kádforma, azaz a hagyományos, téglalap alakú kád,  és az asszimetrikus kád is, különböző méretekben. Az asszimetrikus kádforma jellemzője, hogy a téglalap alak egyik sarka helyén lekerekítés található. Egyrészt ez kiváló esztétikai megoldás, másrészt fürdőszobája szűkebb fordulóiba is teheti – olyan helyre ahová egy egyenes kád már nem fért volna. A GilaxSPA Pamenla asszimetrikus kádak is kaphatóak jobbos vagy balos kivitelben, hogy bármilyen kialakítású fürdőszobába megtaláljuk az ideálisat.

Az akril kádakhoz kaphatóak kiegészítő termékek, melyek a beépítésnél nagyon fontos kellékek lehetnek. Egyenes kádak esetében, ha nem szeretnénk burkolni a kádat kívülről, beszerezhetünk kád előlapot, ill. akár oldallapot is.

Érdemes a tartó lábakra (kádlábra) is gondolunk, hogy biztosítsuk a kád tökéletes stabilitását.

A GilaxSPA Pamela szerelési szett ideális a termékcsalád beépítésekor. A szerelési szett tartalmazza az előlapot is.

A GilaxSPA termékek választása a gondos tervezés, költséghatékony termelési technika és a jó ár-érték arány miatt kitűnő döntés, hogy megelégedéssel élvezhessük az új fürdőkádunk nyújtotta kellemes fürdőzés élményét.

 

Read previous post:
Sintesi Ceramica Lands padlólapok

A Sintesi Lands padlólapok különlegessége vitathatatlan. A kiváló minőség és kivitelezés mellett a kollekció igazán egyedi tulajdonsága a színvilága. Az...

Close