Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Sintesi Ceramica Explorer padlólapok

A Sintesi Explorer különleges mázrétegének kialakításához az oxidálódott fémek adták az ihletet. A sötétebb árnyalatok igazán karakteres látványt nyújtanak, a világosabbak pedig könnyedebb, lágyabb irányt képviselnek. Ez a megjelenés remekül illeszkedik a már régóta népszerű, de mára sokat finomodott ipari stílushoz.

 

Korábban a régi ipari épületekből, raktárakból kialakított otthonok tartoztak ebbe a kategóriába, de mára a kreatív lakberendezők és belsőépítészek bebizonyították, hogy ez a stílus kisebb terekben, akár panellakásokban is működik.

explorer4Az indusztriális stílus alapvető elemei a rusztikus anyagok, a kezeletlen fa és fém felületek. A nagyméretű, fémes hatású Explorer család tökéletesen illeszkedik ebbe az enteriőrbe, minden praktikummal együtt, amit a mázas gres lapok nyújtani tudnak.

Választhatunk a tabacco (barna), a bianco (fehér), a beige (krém), a grigio (szürke) és a nero (fekete) színek közül. Tehát akár világos, akár sötét árnyalatot álmodtunk meg a burkolat kialakításához, az Explorer kollekció ki tudja elégíteni igényeinket.

explorer2Az Explorer padlólapok fagyállóak, kopásállóságuk magas, PEI IV-es, és R9-es csúszásmentességgel rendelkeznek. Emiatt otthonunk bármelyik pontján bátran használhatjuk. Mindenhol tartós és esztétikus burkolatot kapunk, és akár kültéren, a terasz kialakításakor is választhatjuk az Explorer mázas gres lapokat.

A Sintesi Explorer kollekció a mai divatnak és igényeknek megfelelően nagyméretben készül. Azért, hogy mindenki megtalálja ez elképzeléseinek megfelelő darabot, válogathatunk a 30cm*60cm, a 45cm*45cm és a 60cm*60cm kivitel között.

A kiváló minőségű Sintesi Explorer padlólapok 5 év garanciával kaphatóak.

 

Read previous post:
Csúcsminőség kedvező áron – GilaxSPA fürdőkádak

A GilaxSPA fürdőkádak Senosan csúcsminőségű szaniterakril lemezekből készülnek, melyet az osztrák Senoplast&Klepsch gyárt. A modern gyártási technikának és a könnyű...

Close